このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
タイトル: Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.
その他のタイトル: Influence of technological processing on the nitrate content in potato.
著者: Ревіцька, Валентина Валентинівна
Revitska, Valentina
Bibliographic description (Ukraine): Ревіцька В.В Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / В.В. Ревіцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
発行日: 23-6月-2014
Date of entry: 23-6月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 630.241
キーワード: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
картопля
картопля
технологічна обробка
potato
nitrates
technological processing
抄録: Вивчено вплив різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів під вимочування, варіння і смаження картоплі
Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of nitrate during soaking , boiling and frying potatoes.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
Content type: Other
出現コレクション:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Revitska_Influence of technological processing on the nitrate content in potato.pdf55,56 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール