このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
タイトル: | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі. |
その他のタイトル: | Influence of technological processing on the nitrate content in potato. |
著者: | Ревіцька, Валентина Валентинівна Revitska, Valentina |
Bibliographic description (Ukraine): | Ревіцька В.В Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / В.В. Ревіцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
発行日: | 23-6月-2014 |
Date of entry: | 23-6月-2014 |
出版者: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 630.241 |
キーワード: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів картопля картопля технологічна обробка potato nitrates technological processing |
抄録: | Вивчено вплив різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів під вимочування, варіння і смаження картоплі Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of nitrate during soaking , boiling and frying potatoes. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166 |
Content type: | Other |
出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Revitska_Influence of technological processing on the nitrate content in potato.pdf | 55,56 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール