Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ревіцька, Валентина Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Revitska, Valentina | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-23T22:33:02Z | - |
dc.date.available | 2014-06-23T22:33:02Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-23 | - |
dc.identifier.citation | Ревіцька В.В Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / В.В. Ревіцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3166 | - |
dc.description.abstract | Вивчено вплив різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту нітратів під вимочування, варіння і смаження картоплі | uk |
dc.description.abstract | Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of nitrate during soaking , boiling and frying potatoes. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | картопля | uk |
dc.subject | картопля | uk |
dc.subject | технологічна обробка | uk |
dc.subject | potato | uk |
dc.subject | nitrates | uk |
dc.subject | technological processing | uk |
dc.title | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі. | uk |
dc.title.alternative | Influence of technological processing on the nitrate content in potato. | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 630.241 | uk |
Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Revitska_Influence of technological processing on the nitrate content in potato.pdf | 55,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора