Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-9 зі 9 (час пошуку: 0.011 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Laboratory Instructions
2020
13-чер-2021
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології
Вічко, Олена Іванівна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Learning Object
лис-2016
22-чер-2017
Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Learning Object
лис-2016
22-чер-2017
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Laboratory Instructions
2019
23-кві-2019
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Біохімія»
Юкало, Володимир Глібович
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Laboratory Instructions
2020
13-чер-2021
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання.
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Юкало, Володимир Глібович
Laboratory Instructions
2021
13-чер-2021
Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Юкало, Володимир Глібович
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations
2021
17-лис-2021
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning Object
22-сер-2016
22-сер-2016
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Methodical recommendations
2022
27-чер-2022
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Розкриття
за авторами
3
Rybak, Olga
3
Storosh, Ludmyla
3
Рибак, Ольга Миколаївна
3
Юкало, Володимир Глібович
2
Дацишин, Катерина Євгенівна
2
Крупа, Ольга Миколаївна
1
Вічко, Олена Іванівна
за темами
2
виробництво
2
технології молока
1
вимоги
1
виробничі цехи
1
курсовий проект
1
методичні вказівки
1
оформлення
1
практика
1
сировина
1
стандартизація
1
технологічна частина
1
технологічне обладнання
1
технологічне проектування
1
харчові технології
за датою випуску
1
2022
2
2021
2
2020
1
2019
3
2016
за типом вмісту
4
Laboratory Instructions
3
Learning Object
2
Methodical recommendations
за мовами
6
uk