Перегляд зібрання за групою - Теми fermentation

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 16
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Thesisлют-20177-бер-2017Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі)Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тістаХарчій, А.; Бойко, Р.; Стадник, Ігор Ярославович; Kharchii, A.; Boiko, R.; Stadnyk, I. Y.
Master Thesis22-гру-201923-гру-2019Дослідження та розробка автоматизованої системи управління технологічним процесом виробництва квасуБаранчук, Микола Миколайович; Шельвіка, Андрій Михайлович; Baranchuk, Mykola; Shelvika, Andrii
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Комп’ютерна система контролю ферментації винних продуктівОльховецька, Х.; Осухівська, Галина Михайлівна; Olkhovetska, Kh.; Osukhivska, H. M.
Article24-кві-201427-лют-2016Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанокОниськів, В.; Onyskiv, V.
Master Thesis21-гру-202221-гру-2022Програмно-апаратне забезпечення комп’ютерної системи контролю процесу ферментації винних продуктівОльховецька, Христина Андріївна; Olkhovetska, Khrytsyna Andriivna
Bachelor Thesisчер-202329-чер-2023Проєкт цеху з виробництва м'яких сирів потужністю переробки15т незбираного молока за добуСалівонов, Тамара Василівна; Salivonov, Tamara
Bachelor Thesisчер-202327-чер-2023Проєкт цеху з виробництва масла вершкового потужністю 37 т незбираного молока за зміну з організацією перероблення знежиреного молокаЗаставна, Аліна Богданівна; Zastavna, Alina
Bachelor Thesisчер-202329-чер-2023Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну.Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 24 тони за змінуПастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor