Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38025

Назва: Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тіста
Інші назви: Influence of mixing intensity on physico-mechanical properties of the test
Автори: Харчій, А.
Бойко, Р.
Стадник, Ігор Ярославович
Kharchii, A.
Boiko, R.
Stadnyk, I. Y.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Харчій А. Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тіста / Харчій А., Бойко Р., Стадник Ігор Ярославович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 98–99. — (Механічна інженерія).
Bibliographic description: Kharchii A., Boiko R., Stadnyk I. Y. (2022) Vplyv intensyvnosti zamishuvannia na fizyko-mekhanichni vlastyvosti tista [Influence of mixing intensity on physico-mechanical properties of the test]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 98-99 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Дата публікації: 28-кві-2022
Дата внесення: 16-чер-2022
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
УДК: 664.554
Теми: інтенсивність
бродіння
регулюючі лопаті
адгезія
intensity
fermentation
adjusting blade
adhesion
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 98-99
Початкова сторінка: 98
Кінцева сторінка: 99
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38025
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Перелік літератури: 1. Стадник І.Я., Лісовенко О.Т. Обладнання перспективне, продукція високоякісна // Харчова і переробна промисловість. 2001. № 12. С. 11.
2. Горячева А.Ф., Щербатенко В.В. Влияние степени механической обработки теста при его замесе на качество хлеба //Хлебопекарная нромишленость. – 1961. – № 1. – С. 1-5.
3. Стадник І.Я., Лісовенко О.Т. Печемо хліб за двозмінним графіком //Зерно і хліб. 2002. № 3. С. 17.
4. Пат. 62460 А Україна. Тістомісильна машина /Лісовенко О.Т., Котенко А.Г., Стадник І.Я; Заявл. 27.03.03; Опубл. 15.12.03, Бюл. № 12. 2 с.
References: 1. Stadnyk I.Ya., Lisovenko O.T. Obladnannia perspektyvne, produktsiia vysokoiakisna, Kharchova i pererobna promyslovist. 2001. No 12. P. 11.
2. Horiacheva A.F., Shcherbatenko V.V. Vliianie stepeni mekhanicheskoi obrabotki testa pri eho zamese na kachestvo khleba //Khlebopekarnaia nromishlenost, 1961, No 1, P. 1-5.
3. Stadnyk I.Ya., Lisovenko O.T. Pechemo khlib za dvozminnym hrafikom //Zerno i khlib. 2002. No 3. P. 17.
4. Pat. 62460 A Ukraine. Tistomisylna mashyna /Lisovenko O.T., Kotenko A.H., Stadnyk I.Ya; Decl. 27.03.03; Publ. 15.12.03, Bull. No 12. 2 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.