Перегляд зібрання за групою - Теми заморожування

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 11
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Other24-чер-201429-чер-2014Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia
Master Thesis202030-гру-2020Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачуМурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis20191-січ-2020Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягідСеник, Віталій Андрійович; Senyk V.A.
Thesis Abstractгру-20189-січ-2019Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуЛуцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov
Master Thesis20191-січ-2020Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачуПавлусик, Петро Михайлович; Pavlusyk P.M.
Thesis Abstract201818-лют-2018Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванніПавлович, Марія Володимирівна; Pavlovych, M.V.
Article24-кві-201427-лют-2016Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Ю.; Fylyma, Iu.
Master Thesis20191-січ-2020Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачуСтайоха, Богдан Олександрович; Stayoha B.A.
Thesis Abstract201820-лют-2018Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуУгрин, Юрій Васильович; Uhryn, Y.V.
Bachelor Thesis22-чер-202220-чер-2022Розробка автоматизованої системи керування охолоджувальним комплексом для заморожування овочівСпівак, Василь Васильович; Черняк, Дмитрій Віталійович; Spivak, Vasyl; Chernyak, Dmytriy