このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50362
タイトル: Зміна вологості казеїну у процесі його сушіння
著者: Стадницький, Микола Андрійович
Кравець, Віктор Ігорович
Шинкарик, Марія Миколаївна
Кравець, Олег Ігорович
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Стадницький М.А. Зміна вологості казеїну у процесі його сушіння / М.А. Стадницький, В.І. Кравець, М.М. Шинкарик, О.І Кравець // мат. Міжнародної науково-практичної конференції: «БІОТЕХНОЛОГІЇ ПРОДОВОЛЬЧИХ ПРОДУКТІВ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ» з нагоди 80 – річниці ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод» 25 листопада 2025 р. м. Київ : ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». 2025. С.125-126.
発行日: 12月-2025
Submitted date: 12月-2025
Date of entry: 8-12月-2025
出版者: ДНУ "УкрНДІспиртбіопрод"
Country (code): UA
Place of the edition/event: Київ
UDC: 637
キーワード: сушіння
казеїн
抄録: Дослджено зміну вологості технічного казеїну у процесі його сушіння
記述: Сушарки з псевдокиплячим шаром є доцільним технологічним рішенням для сушіння казеїну, оскільки забезпечують інтенсивний та рівномірний тепло- і масообмін, зумовлений активним перемішуванням частинок у повітряному потоці. Такий режим сприяє швидкому видаленню вологи та мінімізує ризик локального перегрівання, що дозволяє зберегти нативну структуру білка й отримати продукт із стабільними технологічними властивостями. Крім того, псевдозріджений шар ефективно працює з гранульованими матеріалами різної дисперсності, забезпечуючи сталі гідродинамічні умови, а високий коефіцієнт теплопередачі та скорочений час сушіння сприяють підвищенню енергоефективності процесу.
Content: Вступ. Результати досліджень. Отримане рівнння для визначення зміни вологості казеїну у процесі сушіння.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50362
Copyright owner: © Стадницький М.А.; Кравець В.І.; Савич І.А., Шинкарик М.М., Кравець О.І. 2025
References (Ukraine): Кравець О. І., Шинкарик М. М. Особливості фільтраційно-компресійного сушіння харчових мас. Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій “до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020, 223-224.
Кравець О.І. Дослідження компресійно-фільтраційних властивостей казеїну-сирцю / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик, В.І. Кравець, М.А. Стадницький // Таврійський науковий вісник. Технічні науки. №.4, 2024. С. 227-237
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Стадницький_тези.pdf103,68 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール