Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50362| Pealkiri: | Зміна вологості казеїну у процесі його сушіння |
| Autor: | Стадницький, Микола Андрійович Кравець, Віктор Ігорович Шинкарик, Марія Миколаївна Кравець, Олег Ігорович |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Стадницький М.А. Зміна вологості казеїну у процесі його сушіння / М.А. Стадницький, В.І. Кравець, М.М. Шинкарик, О.І Кравець // мат. Міжнародної науково-практичної конференції: «БІОТЕХНОЛОГІЇ ПРОДОВОЛЬЧИХ ПРОДУКТІВ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ» з нагоди 80 – річниці ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод» 25 листопада 2025 р. м. Київ : ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». 2025. С.125-126. |
| Ilmumisaasta: | det-2025 |
| Submitted date: | det-2025 |
| Date of entry: | 8-det-2025 |
| Kirjastaja: | ДНУ "УкрНДІспиртбіопрод" |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Київ |
| UDC: | 637 |
| Märksõnad: | сушіння казеїн |
| Kokkuvõte: | Дослджено зміну вологості технічного казеїну у процесі його сушіння |
| Kirjeldus: | Сушарки з псевдокиплячим шаром є доцільним технологічним рішенням для сушіння казеїну, оскільки забезпечують інтенсивний та рівномірний тепло- і масообмін, зумовлений активним перемішуванням частинок у повітряному потоці. Такий режим сприяє швидкому видаленню вологи та мінімізує ризик локального перегрівання, що дозволяє зберегти нативну структуру білка й отримати продукт із стабільними технологічними властивостями. Крім того, псевдозріджений шар ефективно працює з гранульованими матеріалами різної дисперсності, забезпечуючи сталі гідродинамічні умови, а високий коефіцієнт теплопередачі та скорочений час сушіння сприяють підвищенню енергоефективності процесу. |
| Content: | Вступ. Результати досліджень. Отримане рівнння для визначення зміни вологості казеїну у процесі сушіння. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50362 |
| Copyright owner: | © Стадницький М.А.; Кравець В.І.; Савич І.А., Шинкарик М.М., Кравець О.І. 2025 |
| References (Ukraine): | Кравець О. І., Шинкарик М. М. Особливості фільтраційно-компресійного сушіння харчових мас. Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій “до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020, 223-224. Кравець О.І. Дослідження компресійно-фільтраційних властивостей казеїну-сирцю / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик, В.І. Кравець, М.А. Стадницький // Таврійський науковий вісник. Технічні науки. №.4, 2024. С. 227-237 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| Стадницький_тези.pdf | 103,68 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid