Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50362Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Стадницький, Микола Андрійович | - |
| dc.contributor.author | Кравець, Віктор Ігорович | - |
| dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-08T12:40:56Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-08T12:40:56Z | - |
| dc.date.issued | 2025-12 | - |
| dc.date.submitted | 2025-12 | - |
| dc.identifier.citation | Стадницький М.А. Зміна вологості казеїну у процесі його сушіння / М.А. Стадницький, В.І. Кравець, М.М. Шинкарик, О.І Кравець // мат. Міжнародної науково-практичної конференції: «БІОТЕХНОЛОГІЇ ПРОДОВОЛЬЧИХ ПРОДУКТІВ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ» з нагоди 80 – річниці ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод» 25 листопада 2025 р. м. Київ : ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». 2025. С.125-126. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50362 | - |
| dc.description | Сушарки з псевдокиплячим шаром є доцільним технологічним рішенням для сушіння казеїну, оскільки забезпечують інтенсивний та рівномірний тепло- і масообмін, зумовлений активним перемішуванням частинок у повітряному потоці. Такий режим сприяє швидкому видаленню вологи та мінімізує ризик локального перегрівання, що дозволяє зберегти нативну структуру білка й отримати продукт із стабільними технологічними властивостями. Крім того, псевдозріджений шар ефективно працює з гранульованими матеріалами різної дисперсності, забезпечуючи сталі гідродинамічні умови, а високий коефіцієнт теплопередачі та скорочений час сушіння сприяють підвищенню енергоефективності процесу. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Дослджено зміну вологості технічного казеїну у процесі його сушіння | uk_UA |
| dc.description.tableofcontents | Вступ. Результати досліджень. Отримане рівнння для визначення зміни вологості казеїну у процесі сушіння. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ДНУ "УкрНДІспиртбіопрод" | uk_UA |
| dc.subject | сушіння | uk_UA |
| dc.subject | казеїн | uk_UA |
| dc.title | Зміна вологості казеїну у процесі його сушіння | uk_UA |
| dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
| dc.rights.holder | © Стадницький М.А.; Кравець В.І.; Савич І.А., Шинкарик М.М., Кравець О.І. 2025 | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Київ | uk_UA |
| dc.subject.udc | 637 | uk_UA |
| dc.relation.references | Кравець О. І., Шинкарик М. М. Особливості фільтраційно-компресійного сушіння харчових мас. Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій “до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020, 223-224. | uk_UA |
| dc.relation.references | Кравець О.І. Дослідження компресійно-фільтраційних властивостей казеїну-сирцю / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик, В.І. Кравець, М.А. Стадницький // Таврійський науковий вісник. Технічні науки. №.4, 2024. С. 227-237 | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Стадницький_тези.pdf | 103,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора