Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50362
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтадницький, Микола Андрійович-
dc.contributor.authorКравець, Віктор Ігорович-
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович-
dc.date.accessioned2025-12-08T12:40:56Z-
dc.date.available2025-12-08T12:40:56Z-
dc.date.issued2025-12-
dc.date.submitted2025-12-
dc.identifier.citationСтадницький М.А. Зміна вологості казеїну у процесі його сушіння / М.А. Стадницький, В.І. Кравець, М.М. Шинкарик, О.І Кравець // мат. Міжнародної науково-практичної конференції: «БІОТЕХНОЛОГІЇ ПРОДОВОЛЬЧИХ ПРОДУКТІВ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ» з нагоди 80 – річниці ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод» 25 листопада 2025 р. м. Київ : ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». 2025. С.125-126.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50362-
dc.descriptionСушарки з псевдокиплячим шаром є доцільним технологічним рішенням для сушіння казеїну, оскільки забезпечують інтенсивний та рівномірний тепло- і масообмін, зумовлений активним перемішуванням частинок у повітряному потоці. Такий режим сприяє швидкому видаленню вологи та мінімізує ризик локального перегрівання, що дозволяє зберегти нативну структуру білка й отримати продукт із стабільними технологічними властивостями. Крім того, псевдозріджений шар ефективно працює з гранульованими матеріалами різної дисперсності, забезпечуючи сталі гідродинамічні умови, а високий коефіцієнт теплопередачі та скорочений час сушіння сприяють підвищенню енергоефективності процесу.uk_UA
dc.description.abstractДослджено зміну вологості технічного казеїну у процесі його сушінняuk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ. Результати досліджень. Отримане рівнння для визначення зміни вологості казеїну у процесі сушіння.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДНУ "УкрНДІспиртбіопрод"uk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectказеїнuk_UA
dc.titleЗміна вологості казеїну у процесі його сушінняuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Стадницький М.А.; Кравець В.І.; Савич І.А., Шинкарик М.М., Кравець О.І. 2025uk_UA
dc.coverage.placenameКиївuk_UA
dc.subject.udc637uk_UA
dc.relation.referencesКравець О. І., Шинкарик М. М. Особливості фільтраційно-компресійного сушіння харчових мас. Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій “до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020, 223-224.uk_UA
dc.relation.referencesКравець О.І. Дослідження компресійно-фільтраційних властивостей казеїну-сирцю / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик, В.І. Кравець, М.А. Стадницький // Таврійський науковий вісник. Технічні науки. №.4, 2024. С. 227-237uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стадницький_тези.pdf103,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора