Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50209
| Název: | Використання спіруліни у технології сиркових виробів |
| Další názvy: | Usage of spirulina in curd articles production technology |
| Autoři: | Дацишин, К. Є. Воробець, Д. І. Datsyshyn, K. Ye. Vorobets, D. I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дацишин К. Є. Використання спіруліни у технології сиркових виробів / К. Є. Дацишин, Д. І. Воробець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 25. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Дацишин К. Є., Воробець Д. І. Використання спіруліни у технології сиркових виробів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 25. |
| Bibliographic citation (APA): | Datsyshyn, K. Ye., & Vorobets, D. I. (2025). Vykorystannia spiruliny u tekhnolohii syrkovykh vyrobiv [Usage of spirulina in curd articles production technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 25. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Datsyshyn K. Ye., Vorobets D. I. (2025) Vykorystannia spiruliny u tekhnolohii syrkovykh vyrobiv [Usage of spirulina in curd articles production technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 25 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Datum vydání: | 25-zář-2025 |
| Date of entry: | 28-říj-2025 |
| Nakladatel: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 637.1 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 25 |
| Start page: | 25 |
| End page: | 25 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50209 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| References (Ukraine): | 1. Celekli A., Alajil Alslibi Z., Bozkurt H. Use of Spirulina in Probiotic Fermented Milk Products. International Journal of Advances in Science Engineering and Technology, 2018. Vol. 6, Iss. 3. p. 42-46. |
| References (International): | 1. Celekli A., Alajil Alslibi Z., Bozkurt H. Use of Spirulina in Probiotic Fermented Milk Products. International Journal of Advances in Science Engineering and Technology, 2018. Vol. 6, Iss. 3. p. 42-46. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Datsyshyn_K_Ye-Usage_of_spirulina_in_curd_25.pdf | 274,09 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| ICFSI_2025_Datsyshyn_K_Ye-Usage_of_spirulina_in_curd_25__COVER.png | 460,11 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.