Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50209

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorДацишин, К. Є.
dc.contributor.authorВоробець, Д. І.
dc.contributor.authorDatsyshyn, K. Ye.
dc.contributor.authorVorobets, D. I.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:45Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:45Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationДацишин К. Є. Використання спіруліни у технології сиркових виробів / К. Є. Дацишин, Д. І. Воробець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 25. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50209-
dc.format.extent25
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleВикористання спіруліни у технології сиркових виробів
dc.title.alternativeUsage of spirulina in curd articles production technology
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.1
dc.relation.references1. Celekli A., Alajil Alslibi Z., Bozkurt H. Use of Spirulina in Probiotic Fermented Milk Products. International Journal of Advances in Science Engineering and Technology, 2018. Vol. 6, Iss. 3. p. 42-46.
dc.relation.referencesen1. Celekli A., Alajil Alslibi Z., Bozkurt H. Use of Spirulina in Probiotic Fermented Milk Products. International Journal of Advances in Science Engineering and Technology, 2018. Vol. 6, Iss. 3. p. 42-46.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage25
dc.citation.epage25
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Дацишин К. Є., Воробець Д. І. Використання спіруліни у технології сиркових виробів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 25.
dc.identifier.citationenAPADatsyshyn, K. Ye., & Vorobets, D. I. (2025). Vykorystannia spiruliny u tekhnolohii syrkovykh vyrobiv [Usage of spirulina in curd articles production technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 25. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGODatsyshyn K. Ye., Vorobets D. I. (2025) Vykorystannia spiruliny u tekhnolohii syrkovykh vyrobiv [Usage of spirulina in curd articles production technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 25 [in Ukrainian].
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!