Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50200

Titre: Підвищення ефективності процесів відтиску та сушіння казеїну
Autre(s) titre(s): Increasing the efficiency of pressing and casein drying processes
Auteur(s): Савич, І. А.
Кравчук, А. С.
Стадницький, М. А.
Шинкарик, Марія Миколаївна
Кравець, Олег Ігорович
Savych, I. A.
Kravchuk, A. S.
Stadnytskyi, M. A.
Shynkaryk, M. M.
Kravets, O. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Підвищення ефективності процесів відтиску та сушіння казеїну / І. А. Савич, А. С. Кравчук, М. А. Стадницький, Марія Миколаївна Шинкарик, Олег Ігорович Кравець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 125–126. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic reference (2015): Підвищення ефективності процесів відтиску та сушіння казеїну / Савич І. А. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 125–126.
Bibliographic citation (APA): Savych, I. A., Kravchuk, A. S., Stadnytskyi, M. A., Shynkaryk, M. M., & Kravets, O. I. (2025). Pidvyshchennia efektyvnosti protsesiv vidtysku ta sushinnia kazeinu [Increasing the efficiency of pressing and casein drying processes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 125-126. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Savych I. A., Kravchuk A. S., Stadnytskyi M. A., Shynkaryk M. M., Kravets O. I. (2025) Pidvyshchennia efektyvnosti protsesiv vidtysku ta sushinnia kazeinu [Increasing the efficiency of pressing and casein drying processes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 125-126 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Date de publication: 25-sep-2025
Date of entry: 28-oct-2025
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 637.3
Number of pages: 2
Page range: 125-126
Start page: 125
End page: 126
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50200
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Марценюк О.С. Процеси і апарати харчових виробництв : підручник / О.С. Марценюк, Л.М. Мельник – К. : НУХТ. – 2011. – 407 с.
2. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 2013. – №185, Ч. 1. – С. 278-287.
3. Кравець О.І., Шинкарик М.М. Компресійно-фільтраційне сушіння пружно-пластичних харчових мас. Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток технічних наук: проблеми та рішення», м. Брно (Чеська Республіка), 2018. C. 56-59.
4. Кравець О.І. Особливості фільтраційно-компресійного сушіння харчових мас / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик // матеріали Міжн. наук.-техн. конф. «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 14-15 трав. 2020 р. Тернопіль : ТНТУ, 2020. С. 223.
5. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – №1(15). – С.476-484.
6. Кравець О.І. Дослідження компресійно-фільтраційних властивостей казеїну-сирцю / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик, В.І. Кравець, М.А. Стадницький // Таврійський науковий вісник. Технічні науки. №.4, 2024. С. 227-237
7. Сушильний комплекс для казеїну : пат. 157765 Україна : A23J 1/22, A23J 3/10. № u 2024 01978 ; заял. 15.04.2024 ; опубл. 20.11.2024, Бюл. № 47/2024
8. Спосіб зневоднення казеїну: пат. на корисну модель 156196 Україна: МПК A23J1/22, A23J3/10. u202305280; заявл. 07.11.2023; опубл. 22.05.2024, Бюл. № 21/2024
9. Лобур Д.Ю. Шляхи зниження енергоємності процесів сушіння дисперсних матеріалів / Д.Ю. Лобур, О.І. Кравець // зб. тез доп. ХІІІ Міжн. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій», 11-12 грудня 2024 р. Тернопіль : ТНТУ, 2024. С. 335-336.
10. Piddubnyi, V., Stadnyk, I., Kravets, O., Chahaida, A., Hushtan, T., Kahanets-Havrylko, L., Karpovych, I., Tupitska, O., Kostiuk, T., & Rozbytska, T. (2023). Characteristics of mucous-forming polysaccharides extracted from flax seeds. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2023. Vol. 17, P. 677–693.
References (International): 1. Martseniuk O.S. Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv : pidruchnyk, O.S. Martseniuk, L.M. Melnyk – K. : NUKhT, 2011, 407 p.
2. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 2013, No 185, Ch. 1, P. 278-287.
3. Kravets O.I., Shynkaryk M.M. Kompresiino-filtratsiine sushinnia pruzhno-plastychnykh kharchovykh mas. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Rozvytok tekhnichnykh nauk: problemy ta rishennia", m. Brno (Cheska Respublika), 2018. P. 56-59.
4. Kravets O.I. Osoblyvosti filtratsiino-kompresiinoho sushinnia kharchovykh mas, O.I. Kravets, M.M. Shynkaryk, materialy Mizhn. nauk.-tekhn. konf. "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii", 14-15 trav. 2020 y. Ternopil : TNTU, 2020. P. 223.
5. Shynkaryk M.M. Doslidzhennia kompresiino-filtratsiinykh kharakterystyk bilkovoi dyspersnoi fazy, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Prohresyvna tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli, 2012, No 1(15), P.476-484.
6. Kravets O.I. Doslidzhennia kompresiino-filtratsiinykh vlastyvostei kazeinu-syrtsiu, O.I. Kravets, M.M. Shynkaryk, V.I. Kravets, M.A. Stadnytskyi, Tavriiskyi naukovyi visnyk. Tekhnichni nauky. №.4, 2024. P. 227-237
7. Sushylnyi kompleks dlia kazeinu : pat. 157765 Ukraine : A23J 1/22, A23J 3/10. № u 2024 01978 ; zaial. 15.04.2024 ; Publ. 20.11.2024, Bull. No 47/2024
8. Sposib znevodnennia kazeinu: pat. na korysnu model 156196 Ukraine: MPK A23J1/22, A23J3/10. u202305280; Decl. 07.11.2023; Publ. 22.05.2024, Bull. No 21/2024
9. Lobur D.Yu. Shliakhy znyzhennia enerhoiemnosti protsesiv sushinnia dyspersnykh materialiv, D.Yu. Lobur, O.I. Kravets, zb. tez dop. KhIII Mizhn. nauk.-prakt. konf. molodykh uchenykh ta studentiv "Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii", 11-12 hrudnia 2024 y. Ternopil : TNTU, 2024. P. 335-336.
10. Piddubnyi, V., Stadnyk, I., Kravets, O., Chahaida, A., Hushtan, T., Kahanets-Havrylko, L., Karpovych, I., Tupitska, O., Kostiuk, T., & Rozbytska, T. (2023). Characteristics of mucous-forming polysaccharides extracted from flax seeds. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2023. Vol. 17, P. 677–693.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
ICFSI_2025_Savych_I_A-Increasing_the_efficiency_125-126.pdf678,62 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
ICFSI_2025_Savych_I_A-Increasing_the_efficiency_125-126__COVER.png488,14 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.