このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50200

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorСавич, І. А.
dc.contributor.authorКравчук, А. С.
dc.contributor.authorСтадницький, М. А.
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївна
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович
dc.contributor.authorSavych, I. A.
dc.contributor.authorKravchuk, A. S.
dc.contributor.authorStadnytskyi, M. A.
dc.contributor.authorShynkaryk, M. M.
dc.contributor.authorKravets, O. I.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:44Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:44Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationПідвищення ефективності процесів відтиску та сушіння казеїну / І. А. Савич, А. С. Кравчук, М. А. Стадницький, Марія Миколаївна Шинкарик, Олег Ігорович Кравець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 125–126. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50200-
dc.format.extent125-126
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleПідвищення ефективності процесів відтиску та сушіння казеїну
dc.title.alternativeIncreasing the efficiency of pressing and casein drying processes
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.3
dc.relation.references1. Марценюк О.С. Процеси і апарати харчових виробництв : підручник / О.С. Марценюк, Л.М. Мельник – К. : НУХТ. – 2011. – 407 с.
dc.relation.references2. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 2013. – №185, Ч. 1. – С. 278-287.
dc.relation.references3. Кравець О.І., Шинкарик М.М. Компресійно-фільтраційне сушіння пружно-пластичних харчових мас. Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток технічних наук: проблеми та рішення», м. Брно (Чеська Республіка), 2018. C. 56-59.
dc.relation.references4. Кравець О.І. Особливості фільтраційно-компресійного сушіння харчових мас / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик // матеріали Міжн. наук.-техн. конф. «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 14-15 трав. 2020 р. Тернопіль : ТНТУ, 2020. С. 223.
dc.relation.references5. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – №1(15). – С.476-484.
dc.relation.references6. Кравець О.І. Дослідження компресійно-фільтраційних властивостей казеїну-сирцю / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик, В.І. Кравець, М.А. Стадницький // Таврійський науковий вісник. Технічні науки. №.4, 2024. С. 227-237
dc.relation.references7. Сушильний комплекс для казеїну : пат. 157765 Україна : A23J 1/22, A23J 3/10. № u 2024 01978 ; заял. 15.04.2024 ; опубл. 20.11.2024, Бюл. № 47/2024
dc.relation.references8. Спосіб зневоднення казеїну: пат. на корисну модель 156196 Україна: МПК A23J1/22, A23J3/10. u202305280; заявл. 07.11.2023; опубл. 22.05.2024, Бюл. № 21/2024
dc.relation.references9. Лобур Д.Ю. Шляхи зниження енергоємності процесів сушіння дисперсних матеріалів / Д.Ю. Лобур, О.І. Кравець // зб. тез доп. ХІІІ Міжн. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій», 11-12 грудня 2024 р. Тернопіль : ТНТУ, 2024. С. 335-336.
dc.relation.references10. Piddubnyi, V., Stadnyk, I., Kravets, O., Chahaida, A., Hushtan, T., Kahanets-Havrylko, L., Karpovych, I., Tupitska, O., Kostiuk, T., & Rozbytska, T. (2023). Characteristics of mucous-forming polysaccharides extracted from flax seeds. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2023. Vol. 17, P. 677–693.
dc.relation.referencesen1. Martseniuk O.S. Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv : pidruchnyk, O.S. Martseniuk, L.M. Melnyk – K. : NUKhT, 2011, 407 p.
dc.relation.referencesen2. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 2013, No 185, Ch. 1, P. 278-287.
dc.relation.referencesen3. Kravets O.I., Shynkaryk M.M. Kompresiino-filtratsiine sushinnia pruzhno-plastychnykh kharchovykh mas. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Rozvytok tekhnichnykh nauk: problemy ta rishennia", m. Brno (Cheska Respublika), 2018. P. 56-59.
dc.relation.referencesen4. Kravets O.I. Osoblyvosti filtratsiino-kompresiinoho sushinnia kharchovykh mas, O.I. Kravets, M.M. Shynkaryk, materialy Mizhn. nauk.-tekhn. konf. "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii", 14-15 trav. 2020 y. Ternopil : TNTU, 2020. P. 223.
dc.relation.referencesen5. Shynkaryk M.M. Doslidzhennia kompresiino-filtratsiinykh kharakterystyk bilkovoi dyspersnoi fazy, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Prohresyvna tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli, 2012, No 1(15), P.476-484.
dc.relation.referencesen6. Kravets O.I. Doslidzhennia kompresiino-filtratsiinykh vlastyvostei kazeinu-syrtsiu, O.I. Kravets, M.M. Shynkaryk, V.I. Kravets, M.A. Stadnytskyi, Tavriiskyi naukovyi visnyk. Tekhnichni nauky. №.4, 2024. P. 227-237
dc.relation.referencesen7. Sushylnyi kompleks dlia kazeinu : pat. 157765 Ukraine : A23J 1/22, A23J 3/10. № u 2024 01978 ; zaial. 15.04.2024 ; Publ. 20.11.2024, Bull. No 47/2024
dc.relation.referencesen8. Sposib znevodnennia kazeinu: pat. na korysnu model 156196 Ukraine: MPK A23J1/22, A23J3/10. u202305280; Decl. 07.11.2023; Publ. 22.05.2024, Bull. No 21/2024
dc.relation.referencesen9. Lobur D.Yu. Shliakhy znyzhennia enerhoiemnosti protsesiv sushinnia dyspersnykh materialiv, D.Yu. Lobur, O.I. Kravets, zb. tez dop. KhIII Mizhn. nauk.-prakt. konf. molodykh uchenykh ta studentiv "Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii", 11-12 hrudnia 2024 y. Ternopil : TNTU, 2024. P. 335-336.
dc.relation.referencesen10. Piddubnyi, V., Stadnyk, I., Kravets, O., Chahaida, A., Hushtan, T., Kahanets-Havrylko, L., Karpovych, I., Tupitska, O., Kostiuk, T., & Rozbytska, T. (2023). Characteristics of mucous-forming polysaccharides extracted from flax seeds. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2023. Vol. 17, P. 677–693.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage125
dc.citation.epage126
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Підвищення ефективності процесів відтиску та сушіння казеїну / Савич І. А. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 125–126.
dc.identifier.citationenAPASavych, I. A., Kravchuk, A. S., Stadnytskyi, M. A., Shynkaryk, M. M., & Kravets, O. I. (2025). Pidvyshchennia efektyvnosti protsesiv vidtysku ta sushinnia kazeinu [Increasing the efficiency of pressing and casein drying processes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 125-126. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOSavych I. A., Kravchuk A. S., Stadnytskyi M. A., Shynkaryk M. M., Kravets O. I. (2025) Pidvyshchennia efektyvnosti protsesiv vidtysku ta sushinnia kazeinu [Increasing the efficiency of pressing and casein drying processes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 125-126 [in Ukrainian].
出現コレクション:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
ICFSI_2025_Savych_I_A-Increasing_the_efficiency_125-126.pdf678,62 kBAdobe PDF見る/開く
ICFSI_2025_Savych_I_A-Increasing_the_efficiency_125-126__COVER.png488,14 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。