Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50199

Tytuł: Ресурсозберігаючі та природоохоронні ризики при виробництві сиру кисломолочного на сучасних механізованих лініях
Inne tytuły: Resource-saving and environmental risks in the production of fermented milk cheese on modern mechanized lines
Authors: Кравець, Олег Ігорович
Шинкарик, Марія Миколаївна
Паперняк, Р. В.
Лукіянчук, Б. Я.
Kravets, O. I.
Shynkaryk, M. M.
Paperniak, R. V.
Lukiyanchuk, B. Ya.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
ПрАТ «Тернопільський молокозавод», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Ресурсозберігаючі та природоохоронні ризики при виробництві сиру кисломолочного на сучасних механізованих лініях / Олег Ігорович Кравець, Марія Миколаївна Шинкарик, Р. В. Паперняк, Б. Я. Лукіянчук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 123–124. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic reference (2015): Ресурсозберігаючі та природоохоронні ризики при виробництві сиру кисломолочного на сучасних механізованих лініях / Кравець О. І. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 123–124.
Bibliographic citation (APA): Kravets, O. I., Shynkaryk, M. M., Paperniak, R. V., & Lukiyanchuk, B. Ya. (2025). Resursozberihaiuchi ta pryrodookhoronni ryzyky pry vyrobnytstvi syru kyslomolochnoho na suchasnykh mekhanizovanykh liniiakh [Resource-saving and environmental risks in the production of fermented milk cheese on modern mechanized lines]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 123-124. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kravets O. I., Shynkaryk M. M., Paperniak R. V., Lukiyanchuk B. Ya. (2025) Resursozberihaiuchi ta pryrodookhoronni ryzyky pry vyrobnytstvi syru kyslomolochnoho na suchasnykh mekhanizovanykh liniiakh [Resource-saving and environmental risks in the production of fermented milk cheese on modern mechanized lines]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 123-124 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 637.3
Strony: 2
Zakres stron: 123-124
Główna strona: 123
Strona końcowa: 124
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50199
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Wykaz piśmiennictwa: 1. Паперняк Р.В. Комплексний підхід до оцінки машинно-апаратурного забезпечення виробництва сиру кисломолочного/ Р.В. Паперняк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, Б.Я. Лукіянчук // Таврійський науковий вісник. Технічні науки. №.5, 2024. С. 214-224
2. Шинкарик М. М. Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способом / М. М. Шинкарик, О.І. Кравець, Паперняк Р.В.// Зб. тез доп. ХIV Міжнародної науково-практичної конференції Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем 23-24 травня 2024 р. м. Чернігів, 2024. С. 310-312.
3. Паперняк Р.В. Вплив механізації виробництва сиру кисломолочного на втрати білку / Р.В. Паперняк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // мат. Міжнародної науково- практичної конференції: «Біотехнології продовольчих продуктів: проблеми і перспективи» 10 грудня 2024 р. м. Київ : ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». 2024. С.68-69.
References: 1. Paperniak R.V. Kompleksnyi pidkhid do otsinky mashynno-aparaturnoho zabezpechennia vyrobnytstva syru kyslomolochnoho/ R.V. Paperniak, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, B.Ya. Lukiianchuk, Tavriiskyi naukovyi visnyk. Tekhnichni nauky. №.5, 2024. P. 214-224
2. Shynkaryk M. M. Kompleksnyi pidkhid do otsinky yakosti tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva syru kyslomolochnoho neperervnym sposobom, M. M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Paperniak R.V.// Zb. tez dop. KhIV Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii Kompleksne zabezpechennia yakosti tekhnolohichnykh protsesiv ta system 23-24 travnia 2024 y. m. Chernihiv, 2024. P. 310-312.
3. Paperniak R.V. Vplyv mekhanizatsii vyrobnytstva syru kyslomolochnoho na vtraty bilku, R.V. Paperniak, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, mat. Mizhnarodnoi naukovo- praktychnoi konferentsii: "Biotekhnolohii prodovolchykh produktiv: problemy i perspektyvy" 10 hrudnia 2024 y. m. Kyiv : DNU "UkrNDIspyrtbioprod". 2024. P.68-69.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi