Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50199
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | |
| dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | |
| dc.contributor.author | Паперняк, Р. В. | |
| dc.contributor.author | Лукіянчук, Б. Я. | |
| dc.contributor.author | Kravets, O. I. | |
| dc.contributor.author | Shynkaryk, M. M. | |
| dc.contributor.author | Paperniak, R. V. | |
| dc.contributor.author | Lukiyanchuk, B. Ya. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:44Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:44Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Ресурсозберігаючі та природоохоронні ризики при виробництві сиру кисломолочного на сучасних механізованих лініях / Олег Ігорович Кравець, Марія Миколаївна Шинкарик, Р. В. Паперняк, Б. Я. Лукіянчук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 123–124. — (Процеси та апарати харчових виробництв). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50199 | - |
| dc.format.extent | 123-124 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Ресурсозберігаючі та природоохоронні ризики при виробництві сиру кисломолочного на сучасних механізованих лініях | |
| dc.title.alternative | Resource-saving and environmental risks in the production of fermented milk cheese on modern mechanized lines | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 637.3 | |
| dc.relation.references | 1. Паперняк Р.В. Комплексний підхід до оцінки машинно-апаратурного забезпечення виробництва сиру кисломолочного/ Р.В. Паперняк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, Б.Я. Лукіянчук // Таврійський науковий вісник. Технічні науки. №.5, 2024. С. 214-224 | |
| dc.relation.references | 2. Шинкарик М. М. Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способом / М. М. Шинкарик, О.І. Кравець, Паперняк Р.В.// Зб. тез доп. ХIV Міжнародної науково-практичної конференції Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем 23-24 травня 2024 р. м. Чернігів, 2024. С. 310-312. | |
| dc.relation.references | 3. Паперняк Р.В. Вплив механізації виробництва сиру кисломолочного на втрати білку / Р.В. Паперняк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // мат. Міжнародної науково- практичної конференції: «Біотехнології продовольчих продуктів: проблеми і перспективи» 10 грудня 2024 р. м. Київ : ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». 2024. С.68-69. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Paperniak R.V. Kompleksnyi pidkhid do otsinky mashynno-aparaturnoho zabezpechennia vyrobnytstva syru kyslomolochnoho/ R.V. Paperniak, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, B.Ya. Lukiianchuk, Tavriiskyi naukovyi visnyk. Tekhnichni nauky. №.5, 2024. P. 214-224 | |
| dc.relation.referencesen | 2. Shynkaryk M. M. Kompleksnyi pidkhid do otsinky yakosti tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva syru kyslomolochnoho neperervnym sposobom, M. M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Paperniak R.V.// Zb. tez dop. KhIV Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii Kompleksne zabezpechennia yakosti tekhnolohichnykh protsesiv ta system 23-24 travnia 2024 y. m. Chernihiv, 2024. P. 310-312. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Paperniak R.V. Vplyv mekhanizatsii vyrobnytstva syru kyslomolochnoho na vtraty bilku, R.V. Paperniak, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, mat. Mizhnarodnoi naukovo- praktychnoi konferentsii: "Biotekhnolohii prodovolchykh produktiv: problemy i perspektyvy" 10 hrudnia 2024 y. m. Kyiv : DNU "UkrNDIspyrtbioprod". 2024. P.68-69. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.contributor.affiliation | ПрАТ «Тернопільський молокозавод», Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 123 | |
| dc.citation.epage | 124 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Ресурсозберігаючі та природоохоронні ризики при виробництві сиру кисломолочного на сучасних механізованих лініях / Кравець О. І. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 123–124. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Kravets, O. I., Shynkaryk, M. M., Paperniak, R. V., & Lukiyanchuk, B. Ya. (2025). Resursozberihaiuchi ta pryrodookhoronni ryzyky pry vyrobnytstvi syru kyslomolochnoho na suchasnykh mekhanizovanykh liniiakh [Resource-saving and environmental risks in the production of fermented milk cheese on modern mechanized lines]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 123-124. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Kravets O. I., Shynkaryk M. M., Paperniak R. V., Lukiyanchuk B. Ya. (2025) Resursozberihaiuchi ta pryrodookhoronni ryzyky pry vyrobnytstvi syru kyslomolochnoho na suchasnykh mekhanizovanykh liniiakh [Resource-saving and environmental risks in the production of fermented milk cheese on modern mechanized lines]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 123-124 [in Ukrainian]. | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kravets_O_I-Resource_saving_and_environmental_123-124.pdf | 959,1 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ICFSI_2025_Kravets_O_I-Resource_saving_and_environmental_123-124__COVER.png | 1,52 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.