กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50198

ชื่อเรื่อง: Тенденції впровадження СМАРТ-систем для діагностики технологічного обладнання переробних виробництв
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Trends in the implementation of smart systems for diagnostics of technological equipment in processing industries
ผู้แต่ง: Ворощук, Віктор Ярославович
Voroshchuk, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Ворощук В. Я. Тенденції впровадження СМАРТ-систем для діагностики технологічного обладнання переробних виробництв / Віктор Ярославович Ворощук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 121–122. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic reference (2015): Ворощук В. Я. Тенденції впровадження СМАРТ-систем для діагностики технологічного обладнання переробних виробництв // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 121–122.
Bibliographic citation (APA): Voroshchuk, V. (2025). Tendentsii vprovadzhennia SMART-system dlia diahnostyky tekhnolohichnoho obladnannia pererobnykh vyrobnytstv [Trends in the implementation of smart systems for diagnostics of technological equipment in processing industries]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 121-122. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Voroshchuk V. (2025) Tendentsii vprovadzhennia SMART-system dlia diahnostyky tekhnolohichnoho obladnannia pererobnykh vyrobnytstv [Trends in the implementation of smart systems for diagnostics of technological equipment in processing industries]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 121-122 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
วันที่เผยแพร่: 25-กัน-2025
Date of entry: 28-ตุล-2025
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 681.5
62-192
Number of pages: 2
Page range: 121-122
Start page: 121
End page: 122
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50198
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ICFSI_2025_Voroshchuk_V-Trends_in_the_implementation_121-122.pdf455,94 kBAdobe PDFดู/เปิด
ICFSI_2025_Voroshchuk_V-Trends_in_the_implementation_121-122__COVER.png496,16 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น