Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50198
| Název: | Тенденції впровадження СМАРТ-систем для діагностики технологічного обладнання переробних виробництв |
| Další názvy: | Trends in the implementation of smart systems for diagnostics of technological equipment in processing industries |
| Autoři: | Ворощук, Віктор Ярославович Voroshchuk, V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ворощук В. Я. Тенденції впровадження СМАРТ-систем для діагностики технологічного обладнання переробних виробництв / Віктор Ярославович Ворощук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 121–122. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
| Bibliographic reference (2015): | Ворощук В. Я. Тенденції впровадження СМАРТ-систем для діагностики технологічного обладнання переробних виробництв // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 121–122. |
| Bibliographic citation (APA): | Voroshchuk, V. (2025). Tendentsii vprovadzhennia SMART-system dlia diahnostyky tekhnolohichnoho obladnannia pererobnykh vyrobnytstv [Trends in the implementation of smart systems for diagnostics of technological equipment in processing industries]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 121-122. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Voroshchuk V. (2025) Tendentsii vprovadzhennia SMART-system dlia diahnostyky tekhnolohichnoho obladnannia pererobnykh vyrobnytstv [Trends in the implementation of smart systems for diagnostics of technological equipment in processing industries]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 121-122 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Datum vydání: | 25-zář-2025 |
| Date of entry: | 28-říj-2025 |
| Nakladatel: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 681.5 62-192 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 121-122 |
| Start page: | 121 |
| End page: | 122 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50198 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Voroshchuk_V-Trends_in_the_implementation_121-122.pdf | 455,94 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| ICFSI_2025_Voroshchuk_V-Trends_in_the_implementation_121-122__COVER.png | 496,16 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.