Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50181

Назва: Визначення цукрозамінників сукралоза та еритритол в рідинах для електронних цигарок
Інші назви: Sucralose and erythritol sugar substitutes determination in e-liquids
Автори: Ткач, Володимир
Морозова, Тетяна
Іванушко, Яна
Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау
Мартінш-Бесса, Ана
Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш
Ягодинець, Петро
Tkach, V.
Morozova, T.
Ivanushko, Ya.
Gaivão, Isabel O'Neill
Martins-Bessa, Ana
Ana Isabel Novo de Barros
P. Yagodynets´
Приналежність: Університет Траз-уж-Монтіш і Алту-Доуру, Португалія
Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Україна
Національний транспортний університет, Україна
Буковинський державний медичний університет, Україна
Бібліографічний опис: Визначення цукрозамінників сукралоза та еритритол в рідинах для електронних цигарок / Володимир Ткач, Тетяна Морозова, Яна Іванушко, Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау, Ана Мартінш-Бесса, Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш, Петро Ягодинець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 93. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Бібліографічне посилання: Визначення цукрозамінників сукралоза та еритритол в рідинах для електронних цигарок / Ткач В. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 93.
Bibliographic citation (APA): Tkach, V., Morozova, T., Ivanushko, Ya., Gaivão, I. O., Martins-Bessa, A., & Ana, Isabel Novo de Barros (2025). Vyznachennia tsukrozaminnykiv sukraloza ta erytrytol v ridynakh dlia elektronnykh tsyharok [Sucralose and erythritol sugar substitutes determination in e-liquids]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 93. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Tkach V., Morozova T., Ivanushko Ya., Gaivão I. O., Martins-Bessa A., Ana Isabel Novo de Barros , P. Yagodynets´ (2025) Vyznachennia tsukrozaminnykiv sukraloza ta erytrytol v ridynakh dlia elektronnykh tsyharok [Sucralose and erythritol sugar substitutes determination in e-liquids]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 93 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 544
663.9
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 93
Початкова сторінка: 93
Кінцева сторінка: 93
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50181
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://doi.org/10.3390/nu17132199
Перелік літератури: 1. V.V. Tkach, T.V. Morozova, I.O. M. Gaivão et al., Nutrients, 17(2025), 2199, https://doi.org/10.3390/nu17132199
References: 1. V.V. Tkach, T.V. Morozova, I.O. M. Gaivão et al., Nutrients, 17(2025), 2199, https://doi.org/10.3390/nu17132199
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.