Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50181
| Назва: | Визначення цукрозамінників сукралоза та еритритол в рідинах для електронних цигарок |
| Інші назви: | Sucralose and erythritol sugar substitutes determination in e-liquids |
| Автори: | Ткач, Володимир Морозова, Тетяна Іванушко, Яна Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау Мартінш-Бесса, Ана Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш Ягодинець, Петро Tkach, V. Morozova, T. Ivanushko, Ya. Gaivão, Isabel O'Neill Martins-Bessa, Ana Ana Isabel Novo de Barros P. Yagodynets´ |
| Приналежність: | Університет Траз-уж-Монтіш і Алту-Доуру, Португалія Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Україна Національний транспортний університет, Україна Буковинський державний медичний університет, Україна |
| Бібліографічний опис: | Визначення цукрозамінників сукралоза та еритритол в рідинах для електронних цигарок / Володимир Ткач, Тетяна Морозова, Яна Іванушко, Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау, Ана Мартінш-Бесса, Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш, Петро Ягодинець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 93. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Бібліографічне посилання: | Визначення цукрозамінників сукралоза та еритритол в рідинах для електронних цигарок / Ткач В. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 93. |
| Bibliographic citation (APA): | Tkach, V., Morozova, T., Ivanushko, Ya., Gaivão, I. O., Martins-Bessa, A., & Ana, Isabel Novo de Barros (2025). Vyznachennia tsukrozaminnykiv sukraloza ta erytrytol v ridynakh dlia elektronnykh tsyharok [Sucralose and erythritol sugar substitutes determination in e-liquids]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 93. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Tkach V., Morozova T., Ivanushko Ya., Gaivão I. O., Martins-Bessa A., Ana Isabel Novo de Barros , P. Yagodynets´ (2025) Vyznachennia tsukrozaminnykiv sukraloza ta erytrytol v ridynakh dlia elektronnykh tsyharok [Sucralose and erythritol sugar substitutes determination in e-liquids]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 93 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 544 663.9 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 93 |
| Початкова сторінка: | 93 |
| Кінцева сторінка: | 93 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50181 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.3390/nu17132199 |
| Перелік літератури: | 1. V.V. Tkach, T.V. Morozova, I.O. M. Gaivão et al., Nutrients, 17(2025), 2199, https://doi.org/10.3390/nu17132199 |
| References: | 1. V.V. Tkach, T.V. Morozova, I.O. M. Gaivão et al., Nutrients, 17(2025), 2199, https://doi.org/10.3390/nu17132199 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Tkach_V-Sucralose_and_erythritol_sugar_93.pdf | 396,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Tkach_V-Sucralose_and_erythritol_sugar_93__COVER.png | 1,1 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.