Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50181

Titre: Визначення цукрозамінників сукралоза та еритритол в рідинах для електронних цигарок
Autre(s) titre(s): Sucralose and erythritol sugar substitutes determination in e-liquids
Auteur(s): Ткач, Володимир
Морозова, Тетяна
Іванушко, Яна
Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау
Мартінш-Бесса, Ана
Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш
Ягодинець, Петро
Tkach, V.
Morozova, T.
Ivanushko, Ya.
Gaivão, Isabel O'Neill
Martins-Bessa, Ana
Ana Isabel Novo de Barros
P. Yagodynets´
Affiliation: Університет Траз-уж-Монтіш і Алту-Доуру, Португалія
Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Україна
Національний транспортний університет, Україна
Буковинський державний медичний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Визначення цукрозамінників сукралоза та еритритол в рідинах для електронних цигарок / Володимир Ткач, Тетяна Морозова, Яна Іванушко, Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау, Ана Мартінш-Бесса, Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш, Петро Ягодинець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 93. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Визначення цукрозамінників сукралоза та еритритол в рідинах для електронних цигарок / Ткач В. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 93.
Bibliographic citation (APA): Tkach, V., Morozova, T., Ivanushko, Ya., Gaivão, I. O., Martins-Bessa, A., & Ana, Isabel Novo de Barros (2025). Vyznachennia tsukrozaminnykiv sukraloza ta erytrytol v ridynakh dlia elektronnykh tsyharok [Sucralose and erythritol sugar substitutes determination in e-liquids]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 93. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Tkach V., Morozova T., Ivanushko Ya., Gaivão I. O., Martins-Bessa A., Ana Isabel Novo de Barros , P. Yagodynets´ (2025) Vyznachennia tsukrozaminnykiv sukraloza ta erytrytol v ridynakh dlia elektronnykh tsyharok [Sucralose and erythritol sugar substitutes determination in e-liquids]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 93 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Date de publication: 25-sep-2025
Date of entry: 28-oct-2025
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 544
663.9
Number of pages: 1
Page range: 93
Start page: 93
End page: 93
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50181
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://doi.org/10.3390/nu17132199
References (Ukraine): 1. V.V. Tkach, T.V. Morozova, I.O. M. Gaivão et al., Nutrients, 17(2025), 2199, https://doi.org/10.3390/nu17132199
References (International): 1. V.V. Tkach, T.V. Morozova, I.O. M. Gaivão et al., Nutrients, 17(2025), 2199, https://doi.org/10.3390/nu17132199
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
ICFSI_2025_Tkach_V-Sucralose_and_erythritol_sugar_93.pdf396,32 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
ICFSI_2025_Tkach_V-Sucralose_and_erythritol_sugar_93__COVER.png1,1 MBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.