Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50177

Pealkiri: Дослідження вмісту фенольних сполук у густому екстракті трави чорнобривців
Teised pealkirjad: Study of the phenolic compounds content in the thick extract of the herb of marigolds
Autor: Марчишин, С. М.
Слободянюк, Л. В.
Будняк, Л. І.
Карпик, Галина Вікторівна
Вічко, Олена Іванівна
Marchyshyn, S.
Slobodianiuk, L.
Budniak, L.
Karpyk, H.
Vichko, O.
Affiliation: Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського Міністерства охорони здоров’я України, Україна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Дослідження вмісту фенольних сполук у густому екстракті трави чорнобривців / С. М. Марчишин, Л. В. Слободянюк, Л. І. Будняк, Галина Вікторівна Карпик, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 89–90. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Дослідження вмісту фенольних сполук у густому екстракті трави чорнобривців / Марчишин С. М. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 89–90.
Bibliographic citation (APA): Marchyshyn, S., Slobodianiuk, L., Budniak, L., Karpyk, H., & Vichko, O. (2025). Doslidzhennia vmistu fenolnykh spoluk u hustomu ekstrakti travy chornobryvtsiv [Study of the phenolic compounds content in the thick extract of the herb of marigolds]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 89-90. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Marchyshyn S., Slobodianiuk L., Budniak L., Karpyk H., Vichko O. (2025) Doslidzhennia vmistu fenolnykh spoluk u hustomu ekstrakti travy chornobryvtsiv [Study of the phenolic compounds content in the thick extract of the herb of marigolds]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 89-90 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Ilmumisaasta: 25-sep-2025
Date of entry: 28-okt-2025
Kirjastaja: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 615.322.014
581.192
547.46
615.451.1
582.991.18
Number of pages: 2
Page range: 89-90
Start page: 89
End page: 90
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50177
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Sun W., Shahrajabian M. H. Therapeutic Potential of Phenolic Compounds in Medicinal Plants – Natural Health Products for Human Health. Мolecules. 2023. Vol. 28 (4). P. 1845.
2. Tirado-Kulieva V.A., Hernandez-Martinez E., Choque-Rivera T. J. Phenolic compounds versus SARS-CoV-2: An update on the main findings against COVID-19. Heliyon. 2022. Vol. 8. P. e10702.
3. Tagetes spp. Essential Оils and Оther Extracts: Chemical Characterizatiоn and Biоlоgical Activity / B. Salehi, M. Valussi, M. F. Bezerra Mоrais-Braga et al. Mоlecules. 2018. Vоl. 1, № 23 (11). Р. 2847.
4. Pyrzynska K., Sentkowska A. Chromatographic Analysis of Polyphenols. Polyphenols in Plants. Academic Press. 2019. Р. 353-364.
5. Determination of flavonoids in flowers of herbs from Primula genus by HPLC method / A. Sinichenko, L. Shostak, S. Marchyshyn, S. Kozachok. 10th International symposium on chromatography of natural products, 6-9 June, 2016, Lublin. Lublin, 2016. P. 165.
6. Фенольні сполуки та антиоксидантна активність безсмертника приквіткового (Helichrysum bracteatum) / А. М. Москаленко, Н. В. Попова, М. Є. Блажеєвський, Н. Ю. Бондаренко. Український біофармацевтичний журнал. 2019 № 2 (59). С. 76-80.
7. Войцехівська О. В., Ситар О. В., Таран Н. Ю. Фенольні сполуки: різноманіття, біологічна активність, перспективи застосування. Вісник Харківського національного аграрного університету. Серія Біологія. 2015. Вип. 1 (34). С. 104-119.
References (International): 1. Sun W., Shahrajabian M. H. Therapeutic Potential of Phenolic Compounds in Medicinal Plants – Natural Health Products for Human Health. Molecules. 2023. Vol. 28 (4). P. 1845.
2. Tirado-Kulieva V.A., Hernandez-Martinez E., Choque-Rivera T. J. Phenolic compounds versus SARS-CoV-2: An update on the main findings against COVID-19. Heliyon. 2022. Vol. 8. P. e10702.
3. Tagetes spp. Essential Oils and Other Extracts: Chemical Characterization and Biological Activity, B. Salehi, M. Valussi, M. F. Bezerra Morais-Braga et al. Molecules. 2018. Vol. 1, No 23 (11). R. 2847.
4. Pyrzynska K., Sentkowska A. Chromatographic Analysis of Polyphenols. Polyphenols in Plants. Academic Press. 2019. R. 353-364.
5. Determination of flavonoids in flowers of herbs from Primula genus by HPLC method, A. Sinichenko, L. Shostak, S. Marchyshyn, S. Kozachok. 10th International symposium on chromatography of natural products, 6-9 June, 2016, Lublin. Lublin, 2016. P. 165.
6. Fenolni spoluky ta antyoksydantna aktyvnist bezsmertnyka prykvitkovoho (Helichrysum bracteatum), A. M. Moskalenko, N. V. Popova, M. Ye. Blazheievskyi, N. Yu. Bondarenko. Ukrainskyi biofarmatsevtychnyi zhurnal. 2019 No 2 (59). P. 76-80.
7. Voitsekhivska O. V., Sytar O. V., Taran N. Yu. Fenolni spoluky: riznomanittia, biolohichna aktyvnist, perspektyvy zastosuvannia. Visnyk Kharkivskoho natsionalnoho ahrarnoho universytetu. Seriia Biolohiia. 2015. Iss. 1 (34). P. 104-119.
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
ICFSI_2025_Marchyshyn_S-Study_of_the_phenolic_89-90.pdf639,76 kBAdobe PDFVaata/Ava
ICFSI_2025_Marchyshyn_S-Study_of_the_phenolic_89-90__COVER.png1,33 MBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.