Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50177
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Марчишин, С. М. | |
| dc.contributor.author | Слободянюк, Л. В. | |
| dc.contributor.author | Будняк, Л. І. | |
| dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | |
| dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | |
| dc.contributor.author | Marchyshyn, S. | |
| dc.contributor.author | Slobodianiuk, L. | |
| dc.contributor.author | Budniak, L. | |
| dc.contributor.author | Karpyk, H. | |
| dc.contributor.author | Vichko, O. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:42Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:42Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Дослідження вмісту фенольних сполук у густому екстракті трави чорнобривців / С. М. Марчишин, Л. В. Слободянюк, Л. І. Будняк, Галина Вікторівна Карпик, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 89–90. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50177 | - |
| dc.format.extent | 89-90 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Дослідження вмісту фенольних сполук у густому екстракті трави чорнобривців | |
| dc.title.alternative | Study of the phenolic compounds content in the thick extract of the herb of marigolds | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 615.322.014 | |
| dc.subject.udc | 581.192 | |
| dc.subject.udc | 547.46 | |
| dc.subject.udc | 615.451.1 | |
| dc.subject.udc | 582.991.18 | |
| dc.relation.references | 1. Sun W., Shahrajabian M. H. Therapeutic Potential of Phenolic Compounds in Medicinal Plants – Natural Health Products for Human Health. Мolecules. 2023. Vol. 28 (4). P. 1845. | |
| dc.relation.references | 2. Tirado-Kulieva V.A., Hernandez-Martinez E., Choque-Rivera T. J. Phenolic compounds versus SARS-CoV-2: An update on the main findings against COVID-19. Heliyon. 2022. Vol. 8. P. e10702. | |
| dc.relation.references | 3. Tagetes spp. Essential Оils and Оther Extracts: Chemical Characterizatiоn and Biоlоgical Activity / B. Salehi, M. Valussi, M. F. Bezerra Mоrais-Braga et al. Mоlecules. 2018. Vоl. 1, № 23 (11). Р. 2847. | |
| dc.relation.references | 4. Pyrzynska K., Sentkowska A. Chromatographic Analysis of Polyphenols. Polyphenols in Plants. Academic Press. 2019. Р. 353-364. | |
| dc.relation.references | 5. Determination of flavonoids in flowers of herbs from Primula genus by HPLC method / A. Sinichenko, L. Shostak, S. Marchyshyn, S. Kozachok. 10th International symposium on chromatography of natural products, 6-9 June, 2016, Lublin. Lublin, 2016. P. 165. | |
| dc.relation.references | 6. Фенольні сполуки та антиоксидантна активність безсмертника приквіткового (Helichrysum bracteatum) / А. М. Москаленко, Н. В. Попова, М. Є. Блажеєвський, Н. Ю. Бондаренко. Український біофармацевтичний журнал. 2019 № 2 (59). С. 76-80. | |
| dc.relation.references | 7. Войцехівська О. В., Ситар О. В., Таран Н. Ю. Фенольні сполуки: різноманіття, біологічна активність, перспективи застосування. Вісник Харківського національного аграрного університету. Серія Біологія. 2015. Вип. 1 (34). С. 104-119. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Sun W., Shahrajabian M. H. Therapeutic Potential of Phenolic Compounds in Medicinal Plants – Natural Health Products for Human Health. Molecules. 2023. Vol. 28 (4). P. 1845. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Tirado-Kulieva V.A., Hernandez-Martinez E., Choque-Rivera T. J. Phenolic compounds versus SARS-CoV-2: An update on the main findings against COVID-19. Heliyon. 2022. Vol. 8. P. e10702. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Tagetes spp. Essential Oils and Other Extracts: Chemical Characterization and Biological Activity, B. Salehi, M. Valussi, M. F. Bezerra Morais-Braga et al. Molecules. 2018. Vol. 1, No 23 (11). R. 2847. | |
| dc.relation.referencesen | 4. Pyrzynska K., Sentkowska A. Chromatographic Analysis of Polyphenols. Polyphenols in Plants. Academic Press. 2019. R. 353-364. | |
| dc.relation.referencesen | 5. Determination of flavonoids in flowers of herbs from Primula genus by HPLC method, A. Sinichenko, L. Shostak, S. Marchyshyn, S. Kozachok. 10th International symposium on chromatography of natural products, 6-9 June, 2016, Lublin. Lublin, 2016. P. 165. | |
| dc.relation.referencesen | 6. Fenolni spoluky ta antyoksydantna aktyvnist bezsmertnyka prykvitkovoho (Helichrysum bracteatum), A. M. Moskalenko, N. V. Popova, M. Ye. Blazheievskyi, N. Yu. Bondarenko. Ukrainskyi biofarmatsevtychnyi zhurnal. 2019 No 2 (59). P. 76-80. | |
| dc.relation.referencesen | 7. Voitsekhivska O. V., Sytar O. V., Taran N. Yu. Fenolni spoluky: riznomanittia, biolohichna aktyvnist, perspektyvy zastosuvannia. Visnyk Kharkivskoho natsionalnoho ahrarnoho universytetu. Seriia Biolohiia. 2015. Iss. 1 (34). P. 104-119. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського Міністерства охорони здоров’я України, Україна | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 89 | |
| dc.citation.epage | 90 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Дослідження вмісту фенольних сполук у густому екстракті трави чорнобривців / Марчишин С. М. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 89–90. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Marchyshyn, S., Slobodianiuk, L., Budniak, L., Karpyk, H., & Vichko, O. (2025). Doslidzhennia vmistu fenolnykh spoluk u hustomu ekstrakti travy chornobryvtsiv [Study of the phenolic compounds content in the thick extract of the herb of marigolds]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 89-90. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Marchyshyn S., Slobodianiuk L., Budniak L., Karpyk H., Vichko O. (2025) Doslidzhennia vmistu fenolnykh spoluk u hustomu ekstrakti travy chornobryvtsiv [Study of the phenolic compounds content in the thick extract of the herb of marigolds]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 89-90 [in Ukrainian]. | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Marchyshyn_S-Study_of_the_phenolic_89-90.pdf | 639,76 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ICFSI_2025_Marchyshyn_S-Study_of_the_phenolic_89-90__COVER.png | 1,33 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.