Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50170
| Titulua: | Збагачення хлібопекарської продукції йодом як інноваійний напрям профілактики йододефіциту |
| Beste titulu batzuk: | Enrichment of bakery products with iodine as an innovative direction of prevention of iodine deficiency |
| Egilea: | Радченко, В. В. Вічко, Олена Іванівна Radchenko, V. V. Vichko, O. I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Радченко В. В. Збагачення хлібопекарської продукції йодом як інноваійний напрям профілактики йододефіциту / В. В. Радченко, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 79. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic reference (2015): | Радченко В. В., Вічко О. І. Збагачення хлібопекарської продукції йодом як інноваійний напрям профілактики йододефіциту // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 79. |
| Bibliographic citation (APA): | Radchenko, V. V., & Vichko, O. I. (2025). Zbahachennia khlibopekarskoi produktsii yodom yak innovaiinyi napriam profilaktyky yododefitsytu [Enrichment of bakery products with iodine as an innovative direction of prevention of iodine deficiency]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 79. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Radchenko V. V., Vichko O. I. (2025) Zbahachennia khlibopekarskoi produktsii yodom yak innovaiinyi napriam profilaktyky yododefitsytu [Enrichment of bakery products with iodine as an innovative direction of prevention of iodine deficiency]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 79 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Gordailuaren-data: | 25-Sep-2025 |
| Date of entry: | 28-Oct-2025 |
| Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 79 |
| Start page: | 79 |
| End page: | 79 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50170 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| References (Ukraine): | 1. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1). 2. Зайцев, В., Трохименко, О., & Писарев, Є. (2010). Актуальні питання контролю вмісту йоду в харчових продуктах, сільськогосподарській сировині та біологічних рідинах. Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, (48), 47-49. 3. Karpyk H., Vichko O., Marchyshyn S., Slobodianiuk L., Budniak L., Shved O. The influence of the extract from the flowers on the Tagetes patula on the consumer properties of the buns products. Fitoterapiia. Chasopys – Phytotherapy. Journal, 2024. (4), Р.156–164.) |
| References (International): | 1. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1). 2. Zaitsev, V., Trokhymenko, O., & Pysarev, Ye. (2010). Aktualni pytannia kontroliu vmistu yodu v kharchovykh produktakh, silskohospodarskii syrovyni ta biolohichnykh ridynakh. Visnyk Kyivskoho natsionalnoho universytetu imeni Tarasa Shevchenka. Khimiia, (48), 47-49. 3. Karpyk H., Vichko O., Marchyshyn S., Slobodianiuk L., Budniak L., Shved O. The influence of the extract from the flowers on the Tagetes patula on the consumer properties of the buns products. Fitoterapiia. Chasopys – Phytotherapy. Journal, 2024. (4), R.156–164.) |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Radchenko_V_V-Enrichment_of_bakery_products_79.pdf | 274,89 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| ICFSI_2025_Radchenko_V_V-Enrichment_of_bakery_products_79__COVER.png | 474,98 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.