Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50170

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorРадченко, В. В.
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна
dc.contributor.authorRadchenko, V. V.
dc.contributor.authorVichko, O. I.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:42Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:42Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationРадченко В. В. Збагачення хлібопекарської продукції йодом як інноваійний напрям профілактики йододефіциту / В. В. Радченко, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 79. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50170-
dc.format.extent79
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleЗбагачення хлібопекарської продукції йодом як інноваійний напрям профілактики йододефіциту
dc.title.alternativeEnrichment of bakery products with iodine as an innovative direction of prevention of iodine deficiency
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1).
dc.relation.references2. Зайцев, В., Трохименко, О., & Писарев, Є. (2010). Актуальні питання контролю вмісту йоду в харчових продуктах, сільськогосподарській сировині та біологічних рідинах. Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, (48), 47-49.
dc.relation.references3. Karpyk H., Vichko O., Marchyshyn S., Slobodianiuk L., Budniak L., Shved O. The influence of the extract from the flowers on the Tagetes patula on the consumer properties of the buns products. Fitoterapiia. Chasopys – Phytotherapy. Journal, 2024. (4), Р.156–164.)
dc.relation.referencesen1. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1).
dc.relation.referencesen2. Zaitsev, V., Trokhymenko, O., & Pysarev, Ye. (2010). Aktualni pytannia kontroliu vmistu yodu v kharchovykh produktakh, silskohospodarskii syrovyni ta biolohichnykh ridynakh. Visnyk Kyivskoho natsionalnoho universytetu imeni Tarasa Shevchenka. Khimiia, (48), 47-49.
dc.relation.referencesen3. Karpyk H., Vichko O., Marchyshyn S., Slobodianiuk L., Budniak L., Shved O. The influence of the extract from the flowers on the Tagetes patula on the consumer properties of the buns products. Fitoterapiia. Chasopys – Phytotherapy. Journal, 2024. (4), R.156–164.)
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage79
dc.citation.epage79
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Радченко В. В., Вічко О. І. Збагачення хлібопекарської продукції йодом як інноваійний напрям профілактики йододефіциту // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 79.
dc.identifier.citationenAPARadchenko, V. V., & Vichko, O. I. (2025). Zbahachennia khlibopekarskoi produktsii yodom yak innovaiinyi napriam profilaktyky yododefitsytu [Enrichment of bakery products with iodine as an innovative direction of prevention of iodine deficiency]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 79. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGORadchenko V. V., Vichko O. I. (2025) Zbahachennia khlibopekarskoi produktsii yodom yak innovaiinyi napriam profilaktyky yododefitsytu [Enrichment of bakery products with iodine as an innovative direction of prevention of iodine deficiency]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 79 [in Ukrainian].
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!