Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50164

Tittel: Цільнозернова грінка як функціональний продукт у раціоні сучасного споживача
Alternative titler: Whole grain croutons as a functional product in the diet of the modern consumer
Authors: Попіль, Л. Б.
Карпик, Галина Вікторівна
Popil, L. B.
Karpyk, G. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Попіль Л. Б. Цільнозернова грінка як функціональний продукт у раціоні сучасного споживача / Л. Б. Попіль, Галина Вікторівна Карпик // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 73. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Попіль Л. Б., Карпик Г. В. Цільнозернова грінка як функціональний продукт у раціоні сучасного споживача // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 73.
Bibliographic citation (APA): Popil, L. B., & Karpyk, G. V. (2025). Tsilnozernova hrinka yak funktsionalnyi produkt u ratsioni suchasnoho spozhyvacha [Whole grain croutons as a functional product in the diet of the modern consumer]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 73. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Popil L. B., Karpyk G. V. (2025) Tsilnozernova hrinka yak funktsionalnyi produkt u ratsioni suchasnoho spozhyvacha [Whole grain croutons as a functional product in the diet of the modern consumer]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 73 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Utgivelsesdato: 25-sep-2025
Date of entry: 28-okt-2025
Forlag: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 73
Start page: 73
End page: 73
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50164
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Юрчак В.Г., Карпик Г.В., Голікова Т.П. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна. Наукові праці Національного університету харчових технологій. Київ: НУХТ, 2012. № 47. С.123-128.
References (International): 1. Yurchak V.H., Karpyk H.V., Holikova T.P. Doslidzhennia makaronnykh vlastyvostei tsilnozernovoho pshenychnoho boroshna. Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii. Kyiv: NUKhT, 2012. No 47. P.123-128.
Content type: Conference Abstract
Vises i samlingene:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright