Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50164

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorПопіль, Л. Б.
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна
dc.contributor.authorPopil, L. B.
dc.contributor.authorKarpyk, G. V.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationПопіль Л. Б. Цільнозернова грінка як функціональний продукт у раціоні сучасного споживача / Л. Б. Попіль, Галина Вікторівна Карпик // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 73. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50164-
dc.format.extent73
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleЦільнозернова грінка як функціональний продукт у раціоні сучасного споживача
dc.title.alternativeWhole grain croutons as a functional product in the diet of the modern consumer
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.661
dc.relation.references1. Юрчак В.Г., Карпик Г.В., Голікова Т.П. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна. Наукові праці Національного університету харчових технологій. Київ: НУХТ, 2012. № 47. С.123-128.
dc.relation.referencesen1. Yurchak V.H., Karpyk H.V., Holikova T.P. Doslidzhennia makaronnykh vlastyvostei tsilnozernovoho pshenychnoho boroshna. Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii. Kyiv: NUKhT, 2012. No 47. P.123-128.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage73
dc.citation.epage73
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Попіль Л. Б., Карпик Г. В. Цільнозернова грінка як функціональний продукт у раціоні сучасного споживача // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 73.
dc.identifier.citationenAPAPopil, L. B., & Karpyk, G. V. (2025). Tsilnozernova hrinka yak funktsionalnyi produkt u ratsioni suchasnoho spozhyvacha [Whole grain croutons as a functional product in the diet of the modern consumer]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 73. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOPopil L. B., Karpyk G. V. (2025) Tsilnozernova hrinka yak funktsionalnyi produkt u ratsioni suchasnoho spozhyvacha [Whole grain croutons as a functional product in the diet of the modern consumer]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 73 [in Ukrainian].
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.