Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50158

Cofnod metadata llawn
Maes DCGwerthIaith
dc.contributor.authorАнтюшко, Д. П.
dc.contributor.authorAntiushko, D. P.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationАнтюшко Д. П. Перспективи використання рослинних білкових компонентів при виробництві продуктів для ентерального харчування / Д. П. Антюшко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 13–14. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50158-
dc.format.extent13-14
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80#Text
dc.relation.urihttps://dpssukraine-my.sharepoint.com/:x:/g/personal/n_hyrfanova_dpss_gov_ua/EdCSUfw6wjFDvnXXwP9VkmYB8PFXLBWZ0kzAKFsAgKHlNw?rtime=gCJTZTH13Ug
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.clp.2023.04.005
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.clnu.2021.10.018
dc.relation.urihttps://www.fortunebusinessinsights.com/industry-reports/food-for-special-medical-purpose-fsmp-market-100320
dc.titleПерспективи використання рослинних білкових компонентів при виробництві продуктів для ентерального харчування
dc.title.alternativeProspects of using plant-orrigin protein components in the production of products for enteral nutrition
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc613.26
dc.subject.udc[641.1
dc.subject.udc613.032.33]
dc.relation.references1. Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів : Закон України № 771/97-ВР, редакція від 18.12.2024. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80#Text
dc.relation.references2. Перелік повідомлень про намір введення в обіг дитячого харчування, харчових продуктів для спеціальних медичних цілей та харчових продуктів для контролю ваги (2025). https://dpssukraine-my.sharepoint.com/:x:/g/personal/n_hyrfanova_dpss_gov_ua/EdCSUfw6wjFDvnXXwP9VkmYB8PFXLBWZ0kzAKFsAgKHlNw?rtime=gCJTZTH13Ug
dc.relation.references3. Salas, A.A., Travers, C.P. (2023). The Practice of Enteral Nutrition: Clinical Evidence for Feeding Protocols. Clin Perinatol, 50(3), 607-623. doi: https://doi.org/10.1016/j.clp.2023.04.005
dc.relation.references4. Doley, J. (2022). Enteral Nutrition Overview. Nutrients, 14(11), 2180. doi: 10.3390/nu14112180
dc.relation.references5. Bischoff, S.C., Austin, P., Boeykens, K., Chourdakis, M., Cuerda, C., Jonkers-Schuitema, C., Lichota, M., Nyulasi, I., Schneider, S.M., Stanga, Z., Pironi, L. (2022). ESPEN practical guideline: Home enteral nutrition. Clin Nutr., 41(2), 468-488. doi: https://doi.org/10.1016/j.clnu.2021.10.018
dc.relation.references6. Fortune Business Insights. (2024). Food for Special Medical Purpose (FSMP) Market Size, Share and Global Trend by Type (Nutritionally Complete Foods, Nutritionally Complete Foods, Nutritionally Complete Foods with A Disease, Nutritionally Complete Foods), By Form (Oral, Injectable, Others), By End User (Hospitals, Clinics, Ambulatory Surgical Centers, Homecare Settings), and Regional Forecast, 2024-2032. https://www.fortunebusinessinsights.com/industry-reports/food-for-special-medical-purpose-fsmp-market-100320
dc.relation.references7. Асланян, С.А., Гуліч, М.П., Лакша, А.М., Притульська, Н.В., Собко, І.В., Компанієць, А.О., Фомін, О.О. (2016). Науково-практичні засади розробки харчових продуктів для спеціальних медичних цілей: практика ЄС та України. Медичне забезпечення антитерористичної операції: науково-організаційні та медико-соціальні аспекти : збірник наукових праць, 144-150.
dc.relation.referencesen1. Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv : Zakon Ukrainy No 771/97-VR, redaktsiia vid 18.12.2024. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80#Text
dc.relation.referencesen2. Perelik povidomlen pro namir vvedennia v obih dytiachoho kharchuvannia, kharchovykh produktiv dlia spetsialnykh medychnykh tsilei ta kharchovykh produktiv dlia kontroliu vahy (2025). https://dpssukraine-my.sharepoint.com/:x:/g/personal/n_hyrfanova_dpss_gov_ua/EdCSUfw6wjFDvnXXwP9VkmYB8PFXLBWZ0kzAKFsAgKHlNw?rtime=gCJTZTH13Ug
dc.relation.referencesen3. Salas, A.A., Travers, C.P. (2023). The Practice of Enteral Nutrition: Clinical Evidence for Feeding Protocols. Clin Perinatol, 50(3), 607-623. doi: https://doi.org/10.1016/j.clp.2023.04.005
dc.relation.referencesen4. Doley, J. (2022). Enteral Nutrition Overview. Nutrients, 14(11), 2180. doi: 10.3390/nu14112180
dc.relation.referencesen5. Bischoff, S.C., Austin, P., Boeykens, K., Chourdakis, M., Cuerda, C., Jonkers-Schuitema, C., Lichota, M., Nyulasi, I., Schneider, S.M., Stanga, Z., Pironi, L. (2022). ESPEN practical guideline: Home enteral nutrition. Clin Nutr., 41(2), 468-488. doi: https://doi.org/10.1016/j.clnu.2021.10.018
dc.relation.referencesen6. Fortune Business Insights. (2024). Food for Special Medical Purpose (FSMP) Market Size, Share and Global Trend by Type (Nutritionally Complete Foods, Nutritionally Complete Foods, Nutritionally Complete Foods with A Disease, Nutritionally Complete Foods), By Form (Oral, Injectable, Others), By End User (Hospitals, Clinics, Ambulatory Surgical Centers, Homecare Settings), and Regional Forecast, 2024-2032. https://www.fortunebusinessinsights.com/industry-reports/food-for-special-medical-purpose-fsmp-market-100320
dc.relation.referencesen7. Aslanian, S.A., Hulich, M.P., Laksha, A.M., Prytulska, N.V., Sobko, I.V., Kompaniiets, A.O., Fomin, O.O. (2016). Naukovo-praktychni zasady rozrobky kharchovykh produktiv dlia spetsialnykh medychnykh tsilei: praktyka YeS ta Ukrainy. Medychne zabezpechennia antyterorystychnoi operatsii: naukovo-orhanizatsiini ta medyko-sotsialni aspekty : zbirnyk naukovykh prats, 144-150.
dc.contributor.affiliationДержавний торговельно-економічний університет, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage13
dc.citation.epage14
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Антюшко Д. П. Перспективи використання рослинних білкових компонентів при виробництві продуктів для ентерального харчування // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 13–14.
dc.identifier.citationenAPAAntiushko, D. P. (2025). Perspektyvy vykorystannia roslynnykh bilkovykh komponentiv pry vyrobnytstvi produktiv dlia enteralnoho kharchuvannia [Prospects of using plant-orrigin protein components in the production of products for enteral nutrition]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 13-14. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOAntiushko D. P. (2025) Perspektyvy vykorystannia roslynnykh bilkovykh komponentiv pry vyrobnytstvi produktiv dlia enteralnoho kharchuvannia [Prospects of using plant-orrigin protein components in the production of products for enteral nutrition]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 13-14 [in Ukrainian].
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.