霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50145
摰����漯敶�
| DC ���� | ��� | 霂剛�� |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шикірява, О. В. | |
| dc.contributor.author | Shykiriava, O. V. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Шикірява О. В. Використання рослинних білків для створення комбінованих молочних продуктів / О. В. Шикірява // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 46. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50145 | - |
| dc.format.extent | 46 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Використання рослинних білків для створення комбінованих молочних продуктів | |
| dc.title.alternative | Vegetable proteins usage in combined dairy products creation | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 637.1 | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 46 | |
| dc.citation.epage | 46 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Шикірява О. В. Використання рослинних білків для створення комбінованих молочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 46. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Shykiriava, O. V. (2025). Vykorystannia roslynnykh bilkiv dlia stvorennia kombinovanykh molochnykh produktiv [Vegetable proteins usage in combined dairy products creation]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 46. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Shykiriava O. V. (2025) Vykorystannia roslynnykh bilkiv dlia stvorennia kombinovanykh molochnykh produktiv [Vegetable proteins usage in combined dairy products creation]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 46 [in Ukrainian]. | |
| �蝷箔����: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Shykiriava_O_V-Vegetable_proteins_usage_46.pdf | 381,11 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| ICFSI_2025_Shykiriava_O_V-Vegetable_proteins_usage_46__COVER.png | 470,95 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.