Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50137

Başlık: Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотами
Diğer Başlıklar: Ingredients to enrich meat products with polyunsaturated fatty acids
Yazarlar: Полевий, М. І.
Салата, В. З.
Polevyi, M. I.
Salata, V. Z.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології
Bibliographic description (Ukraine): Полевий М. І. Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотами / М. І. Полевий, В. З. Салата // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 38. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Полевий М. І., Салата В. З. Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотами // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 38.
Bibliographic citation (APA): Polevyi, M. I., & Salata, V. Z. (2025). Inhrediienty dlia zbahachennia miasnykh produktiv polinenasychenymy zhyrnymy kyslotamy [Ingredients to enrich meat products with polyunsaturated fatty acids]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 38. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Polevyi M. I., Salata V. Z. (2025) Inhrediienty dlia zbahachennia miasnykh produktiv polinenasychenymy zhyrnymy kyslotamy [Ingredients to enrich meat products with polyunsaturated fatty acids]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 38 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Yayın Tarihi: 25-Eyl-2025
Date of entry: 28-Eki-2025
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 637.5-021.6
577.115.3
664.3
Number of pages: 1
Page range: 38
Start page: 38
End page: 38
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50137
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Pelenyo, R., Selskyi, V., Horiuk, Y., Boltyk, N., ... & Dobrovolsky, V. (2020). Investigation of zeranol in beef of Ukrainian production and its reduction with various technological processing. Slovak journal of food sciences, 14.
2. Tokatlý M., Serdaroðlu M. Improving fatty acid composition of meat products: enrichment with omega-3 fatty acids. Food Reviews International. – 2021. – Vol. 37(7). – P. 775–801.
3. Карпенко В.П., Костенко В.А. Перспективи використання рослинних олій у технології функціональних м’ясопродуктів. Харчова наука і технологія. – 2020. – № 3(34). – С. 43–49.
References (International): 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Pelenyo, R., Selskyi, V., Horiuk, Y., Boltyk, N., ... & Dobrovolsky, V. (2020). Investigation of zeranol in beef of Ukrainian production and its reduction with various technological processing. Slovak journal of food sciences, 14.
2. Tokatlý M., Serdaroðlu M. Improving fatty acid composition of meat products: enrichment with omega-3 fatty acids. Food Reviews International, 2021, Vol. 37(7), P. 775–801.
3. Karpenko V.P., Kostenko V.A. Perspektyvy vykorystannia roslynnykh olii u tekhnolohii funktsionalnykh miasoproduktiv. Kharchova nauka i tekhnolohiia, 2020, No 3(34), P. 43–49.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.