Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50135

Tytuł: Покращення технологічних показників пшеничного хліба шляхом використання ензимів
Inne tytuły: Improving wheat bread technological indicators by using enzymes
Authors: Пік, В. А.
Pik, V. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Пік В. А. Покращення технологічних показників пшеничного хліба шляхом використання ензимів / В. А. Пік // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 37. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Пік В. А. Покращення технологічних показників пшеничного хліба шляхом використання ензимів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 37.
Bibliographic citation (APA): Pik, V. A. (2025). Pokrashchennia tekhnolohichnykh pokaznykiv pshenychnoho khliba shliakhom vykorystannia enzymiv [Improving wheat bread technological indicators by using enzymes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 37. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Pik V. A. (2025) Pokrashchennia tekhnolohichnykh pokaznykiv pshenychnoho khliba shliakhom vykorystannia enzymiv [Improving wheat bread technological indicators by using enzymes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 37 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 37
Główna strona: 37
Strona końcowa: 37
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50135
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Wykaz piśmiennictwa: 1. Sidorov, A., Protsak, P., Kukhtyn, M., & Voytko, K. (2024). Characteristics of the production technology of wheat bread with organic acids. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 26(101), 121-126.
2. Cauvain S. Technology of breadmaking. – Springer, 2015.
3. Лялик, А. Т., Покотило, О. С., Кухтин, М. Д., & Добровольська, С. Я. (2020). Зміна органолептичних показників сиркової пасти з лляною олією за різних умов зберігання. Вестник Херсонского национального технического университета, (1-1 (72)), 109-116.
References: 1. Sidorov, A., Protsak, P., Kukhtyn, M., & Voytko, K. (2024). Characteristics of the production technology of wheat bread with organic acids. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 26(101), 121-126.
2. Cauvain S. Technology of breadmaking, Springer, 2015.
3. Lialyk, A. T., Pokotylo, O. S., Kukhtyn, M. D., & Dobrovolska, S. Ya. (2020). Zmina orhanoleptychnykh pokaznykiv syrkovoi pasty z llianoiu oliieiu za riznykh umov zberihannia. Vestnyk Khersonskoho natsyonalnoho tekhnycheskoho unyversyteta, (1-1 (72)), 109-116.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi