Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50129

Başlık: Йошта як джерело біоактивних речовин для збагачення кисломолочних продуктів
Diğer Başlıklar: Yashta as a source of bioactive substances for the enrichment of dairy products
Yazarlar: Коковський, О. В.
Kokovskyi, O. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Коковський О. В. Йошта як джерело біоактивних речовин для збагачення кисломолочних продуктів / О. В. Коковський // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 30. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Коковський О. В. Йошта як джерело біоактивних речовин для збагачення кисломолочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 30.
Bibliographic citation (APA): Kokovskyi, O. V. (2025). Yoshta yak dzherelo bioaktyvnykh rechovyn dlia zbahachennia kyslomolochnykh produktiv [Yashta as a source of bioactive substances for the enrichment of dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 30. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kokovskyi O. V. (2025) Yoshta yak dzherelo bioaktyvnykh rechovyn dlia zbahachennia kyslomolochnykh produktiv [Yashta as a source of bioactive substances for the enrichment of dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 30 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Yayın Tarihi: 25-Eyl-2025
Date of entry: 28-Eki-2025
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 30
Start page: 30
End page: 30
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50129
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Okatan, V. (2020). Antioxidant properties and phenolic profile of the most widely appreciated cultivated berry species: A comparative study. Folia Horticulturae, 32(1).
2. Krisch, J., Ördögh, L., Galgóczy, L., Papp, T., & Vágvölgyi, C. (2009). Anticandidal effect of berry juices and extracts from Ribes species. Central European Journal of Biology, 4(1), 86-89.
3. Viskelis, P., Rubinskiene, M., Bobinaite, R., & Dambrauskiene, E. (2010). Bioactive compounds and antioxidant activity of small fruits in Lithuania. J. Food Agric. Environ, 8(3-4), 259-263.
References (International): 1. Okatan, V. (2020). Antioxidant properties and phenolic profile of the most widely appreciated cultivated berry species: A comparative study. Folia Horticulturae, 32(1).
2. Krisch, J., Ördögh, L., Galgóczy, L., Papp, T., & Vágvölgyi, C. (2009). Anticandidal effect of berry juices and extracts from Ribes species. Central European Journal of Biology, 4(1), 86-89.
3. Viskelis, P., Rubinskiene, M., Bobinaite, R., & Dambrauskiene, E. (2010). Bioactive compounds and antioxidant activity of small fruits in Lithuania. J. Food Agric. Environ, 8(3-4), 259-263.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.