Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50129
| Başlık: | Йошта як джерело біоактивних речовин для збагачення кисломолочних продуктів |
| Diğer Başlıklar: | Yashta as a source of bioactive substances for the enrichment of dairy products |
| Yazarlar: | Коковський, О. В. Kokovskyi, O. V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Коковський О. В. Йошта як джерело біоактивних речовин для збагачення кисломолочних продуктів / О. В. Коковський // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 30. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Коковський О. В. Йошта як джерело біоактивних речовин для збагачення кисломолочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 30. |
| Bibliographic citation (APA): | Kokovskyi, O. V. (2025). Yoshta yak dzherelo bioaktyvnykh rechovyn dlia zbahachennia kyslomolochnykh produktiv [Yashta as a source of bioactive substances for the enrichment of dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 30. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Kokovskyi O. V. (2025) Yoshta yak dzherelo bioaktyvnykh rechovyn dlia zbahachennia kyslomolochnykh produktiv [Yashta as a source of bioactive substances for the enrichment of dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 30 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Yayın Tarihi: | 25-Eyl-2025 |
| Date of entry: | 28-Eki-2025 |
| Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 30 |
| Start page: | 30 |
| End page: | 30 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50129 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| References (Ukraine): | 1. Okatan, V. (2020). Antioxidant properties and phenolic profile of the most widely appreciated cultivated berry species: A comparative study. Folia Horticulturae, 32(1). 2. Krisch, J., Ördögh, L., Galgóczy, L., Papp, T., & Vágvölgyi, C. (2009). Anticandidal effect of berry juices and extracts from Ribes species. Central European Journal of Biology, 4(1), 86-89. 3. Viskelis, P., Rubinskiene, M., Bobinaite, R., & Dambrauskiene, E. (2010). Bioactive compounds and antioxidant activity of small fruits in Lithuania. J. Food Agric. Environ, 8(3-4), 259-263. |
| References (International): | 1. Okatan, V. (2020). Antioxidant properties and phenolic profile of the most widely appreciated cultivated berry species: A comparative study. Folia Horticulturae, 32(1). 2. Krisch, J., Ördögh, L., Galgóczy, L., Papp, T., & Vágvölgyi, C. (2009). Anticandidal effect of berry juices and extracts from Ribes species. Central European Journal of Biology, 4(1), 86-89. 3. Viskelis, P., Rubinskiene, M., Bobinaite, R., & Dambrauskiene, E. (2010). Bioactive compounds and antioxidant activity of small fruits in Lithuania. J. Food Agric. Environ, 8(3-4), 259-263. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kokovskyi_O_V-Yashta_as_a_source_of_bioactive_30.pdf | 273,74 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ICFSI_2025_Kokovskyi_O_V-Yashta_as_a_source_of_bioactive_30__COVER.png | 440,37 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.