Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50129

Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorКоковський, О. В.
dc.contributor.authorKokovskyi, O. V.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:38Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:38Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationКоковський О. В. Йошта як джерело біоактивних речовин для збагачення кисломолочних продуктів / О. В. Коковський // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 30. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50129-
dc.format.extent30
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleЙошта як джерело біоактивних речовин для збагачення кисломолочних продуктів
dc.title.alternativeYashta as a source of bioactive substances for the enrichment of dairy products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Okatan, V. (2020). Antioxidant properties and phenolic profile of the most widely appreciated cultivated berry species: A comparative study. Folia Horticulturae, 32(1).
dc.relation.references2. Krisch, J., Ördögh, L., Galgóczy, L., Papp, T., & Vágvölgyi, C. (2009). Anticandidal effect of berry juices and extracts from Ribes species. Central European Journal of Biology, 4(1), 86-89.
dc.relation.references3. Viskelis, P., Rubinskiene, M., Bobinaite, R., & Dambrauskiene, E. (2010). Bioactive compounds and antioxidant activity of small fruits in Lithuania. J. Food Agric. Environ, 8(3-4), 259-263.
dc.relation.referencesen1. Okatan, V. (2020). Antioxidant properties and phenolic profile of the most widely appreciated cultivated berry species: A comparative study. Folia Horticulturae, 32(1).
dc.relation.referencesen2. Krisch, J., Ördögh, L., Galgóczy, L., Papp, T., & Vágvölgyi, C. (2009). Anticandidal effect of berry juices and extracts from Ribes species. Central European Journal of Biology, 4(1), 86-89.
dc.relation.referencesen3. Viskelis, P., Rubinskiene, M., Bobinaite, R., & Dambrauskiene, E. (2010). Bioactive compounds and antioxidant activity of small fruits in Lithuania. J. Food Agric. Environ, 8(3-4), 259-263.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage30
dc.citation.epage30
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Коковський О. В. Йошта як джерело біоактивних речовин для збагачення кисломолочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 30.
dc.identifier.citationenAPAKokovskyi, O. V. (2025). Yoshta yak dzherelo bioaktyvnykh rechovyn dlia zbahachennia kyslomolochnykh produktiv [Yashta as a source of bioactive substances for the enrichment of dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 30. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOKokovskyi O. V. (2025) Yoshta yak dzherelo bioaktyvnykh rechovyn dlia zbahachennia kyslomolochnykh produktiv [Yashta as a source of bioactive substances for the enrichment of dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 30 [in Ukrainian].
Enthalten in den Sammlungen:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.