Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/49695
Titel: | Проєкт цеху з встановленням потоково-технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів на малому підприємстві в смт. Велика Березовиця, Тернопільського району |
Övriga titlar: | Project of a workshop with the installation of a flow-technological line for the production of bakery products at a small enterprise in the town of Velyka Berezovytsia, Ternopil district.. |
Författare: | Сильчак, Ілона Тарасівна Sylchak, Ilona |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 |
Bibliographic description (Ukraine): | Сильчак І. Т. Проєкт цеху з встановленням потоково-технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів на малому підприємстві в смт. Велика Березовиця, Тернопільського району : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Г. В. Карпик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025. 65 с. |
Utgivningsdatum: | 2025 |
Submitted date: | 2025 |
Date of entry: | 9-jul-2025 |
Utgivare: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
Supervisor: | Карпик, Галина Вікторівна Karpyk, Galyna |
Committee members: | Зварич, Наталя Миколаївна Zvarych, Natalia |
UDC: | 664.661 |
Nyckelord: | хліб «Запорізький», булки «Нові», традиційна опара "Zaporizhzhya" bread, "Novi" rolls, traditional dough |
Sammanfattning: | У кваліфікаційній роботі Сильчак Ілони Тарасівни виконано проєктування хлібопекарського цеху з встановлення ліній з виробництва хлібобулочних виробів з борошна пшеничного – хліба «Запорізький» та булок «Нові». Обрано традиційні технології для приготування тіста опарним способом. Для випікання встановлено сучасні хлібопекарські печі турецького виробника KUMKAYA – тунельну піч TU -14×2 та ротаційну піч LIDER300.
Пояснювальна записка займає 65 листів формату А4, графічна робота представлена на 4 аркушах А1. In the qualification work of Silchak Ilona Tarasivna, the design of a bakery shop with an installed line for the production of bakery products from wheat flour - "Zaporizhzhia" bread and "Novyi" buns was carried out. Traditional technologies for preparing dough by the steaming method were chosen. For baking, modern bakery ovens of the Turkish manufacturer KUMKAYA were installed - a tunnel oven TU -14×2 and a rotary oven LIDER300. The explanatory note takes up 65 sheets of A4 format, the graphic work is presented on 4 sheets of A1. |
Content: | ВСТУП 6 1ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ 8 1.1 Характеристика підприємства 8 1.2 Характеристика сировинної зони та шляхів реалізації продукції 10 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 12 2.1 Вибір та обґрунтування технологічних процесів й режимів виробництва хліба «Запорізький» і булок «Нові». 12 2.1.1 Нормативні показники .асортименту 12 2.1.2 Характеристика сировини та допоміжних матеріалів 12 2.1.3 Вибір та обґрунтування технологічних схем 14 2.1.4 Опис технологічного процесу виробництва хліба «Запорізький» і булок «Нові» 15 2.2 Технологічні розрахунки 20 2.2.1 Таблиця вихідних даних 20 2.2.2 Підбір та розрахунок печей 21 2.2.3 Розрахунок пофазних рецептур 23 2.2.4 Розрахунок виходу виробів 29 2.2.5 Розрахунок виробничих рецептур та вибір технологічних параметрів 33 2.3 Розрахунок витрат і запасів сировини 36 2.4 Розрахунок площ основних та допоміжних приміщень 39 2.5 Підбір технологічного обладнання 41 2.6 Технохімічний контроль виробництва 50 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 56 ВИСНОВКИ 62 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ 63 ДОДАТКИ 65 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/49695 |
Copyright owner: | © Сильчак І. Т., 2025 |
References (Ukraine): | 1. Karpyk, H., Vichko O., Marchyshyn S., Slobodianiuk, L. Budniak, L., Shved. The influence of the extract from the flowers on the Tagetes patula on the consumer properties of the buns products. Phytotherapy. Journal, 4., 2024, 156–164. 2. H. Karpyk, M. Kukhtyn, V. Selskyi, I. Nazarko, O. Pokotylo, M. Haidamaka Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96). 2021, 3-7. 3. H.V. Karpyk, O. I. Vichko, N. H. Kopchak, O. V. Shved (2022). Features of the production of bakery products from Rheum L. Г Chemistry, Technology of Substances and Their Application. Food Technologies, Lviv Polytechnic Publishing House, 2(5), 2022. 4. H. Karpyk, N. Sventa Stabilization of consumer characteristics of bread made from wheat flour with reduced baking properties Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 26(101), 2024, 41-47. 5. https://uk.wikipedia.org/ wiki/Велика_Березовиця 6. https://www.kumkaya.ua/obladnannya-dlya-vipichki/tunelni-pechi/tunelnapich-tu-14x2 7. https://www.kumkaya.ua/obladnannya-dlya-vipichki/rotatsijnipechi/rotatsijna-pich-lider300?utm_source=chatgpt.com 8. https://selitra.biz/uk/p616276542-patokamaltozna.html?srsltid=AfmBOoog42qKrUdo2vRgvhAkPCTVuss7HHtDSg ofO4U_DhZViKQcY5XR&utm_source=chatgpt.com 9. ДСТУ 4498:2005 Патока крохмальна. Технічні умови Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості (УкрНДІЦП), 01.07.2006 10. Дсан Пін 2.2.4-171-10 11.ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови, Український науково-дослідний інститут олій та жирів, 01.01.2019 12. Самойчук К.О. та ін. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник. Київ : ПрофКнига, 2021. 372 с. 13. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. Київ : «Логос», 2002. 365 с. 14. Петько В.Ф., Гапонюк О.І, Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв . підручник / за редакцією доктора технічних наук, професора О.І. Гапонюка К.: Центр учбової літератури, 2007. 432 с. 15. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві / В.І.Дробот та ін. Київ : Кондор, 2010. 440 с. 16. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / О.М. Крупа та ін. Тернопіль : ТНТУ, 2023. 34 с. 17. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях : методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання. Тернопіль : ФОП Паляниця В. А. 156 с. URL: https://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39196. |
Content type: | Bachelor Thesis |
Samling: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Сильчак І.Т..pdf | 1,61 MB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
Авторська довідка СИЛЬЧАК.pdf | 281,83 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg