Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48066
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шинкарик, Марія Миколаївни | - |
dc.contributor.author | Конопка, Олександр Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-28T09:46:18Z | - |
dc.date.available | 2025-01-28T09:46:18Z | - |
dc.date.issued | 2024-12 | - |
dc.date.submitted | 2024-12 | - |
dc.identifier.citation | Конопка О. В. Удосконалення вузла створення тиску преса марки Е8-ОПГ для відтискання сиру : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 133 — галузеве машинобудування / наук. кер. М.М. Шинкарик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя , 2024. 71 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48066 | - |
dc.description | Задачі, які вирішуються у кваліфікаційній роботі: аналіз конструкцій сучасних пресів; розроблення заходів з удосконалення преса марки Е8-ОПГ з виконанням відповідних розрахунків; вибір методик та інструментів для виконання досліджень; виконання досліджень згідно розробленої струтури; аналіз отриманих результатів досліджень; розроблення заходів із охорони праці та техніки безпеки; вирішення питань щодо безпеки у надзвичайних ситуаціях. | uk_UA |
dc.description.abstract | Автор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Конопка Олександр Васильович. Тема кваліфікаційної роботи магістра: Удосконалення вузла створення тиску преса марки Е8-ОПГ для відтискання сиру. Кваліфікаційну роботу магістра виконано в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2024 році Кваліфікаційна робота магістра складається із розрахунково пояснювальної записки розміру 70 сторінки (26 рисунків) та графічної частини розміру 8 аркушів формату А1. В даній роботі запропоновано рішення щодо удосконалення вузла створення тиску преса марки Е8-ОПГ для відтискання сиру. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Вступ. 1. Аналіз сучасного стану пресів для сиру, вибір та обґрунтування основних напрямків дослідження. 2. Обгрунтування методів та методик досліджень. 3. Розроблення Розроблення нових проектно-технологічних і технічних вирішень щодо вдосконалення пресу Е8-ОПГ.4. Комп’ютерне моделювання наконечника штока вузла створення тиску преса марки Е8-ОПГ для відтискання сиру. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 5.1. Заходи з охорони праці і техніки безпеки в сирцеху. 5.2. Заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціях. Висновки. Перелік посилань. | uk_UA |
dc.format.extent | 71 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.subject | прес | uk_UA |
dc.subject | основа | uk_UA |
dc.subject | пресування | uk_UA |
dc.subject | удосконалення | uk_UA |
dc.title | Удосконалення вузла створення тиску преса марки Е8-ОПГ для відтискання сиру | uk_UA |
dc.title.alternative | Enhancement of the pressure creation unit in the E8-OPG press for cheese pressing | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Конопка О. В., 2024 | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject.udc | 637 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Конопка О.В., Бугера С.В. Методи визначення адгезії структурованих мас // Актуальні задачі сучасних технологій: зб. тез доповідей ХІIІ міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2024. С. 159. | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Машкін М.І., Париш Н.М. Технологія молока і молочних продуктів. Київ: НУХТ, 2006. 351 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. Сухенко Ю.Г. та ін. Технологія сиру: підручник. Київ: Компринт, 2015. 412 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 4. Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я. Технологічне обладнання молочних виробництв. Київ: Інкос, Центр навч. літ., 2007. 344 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 5. Бабанов І.Г. та ін. Інноваційне обладнання молокопереробних підприємств. Київ: ТОВ «ІНКОС», 2019. 718 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 6. Железняк І.О., Косенко В.В.; за ред. Косенка В.В. Основи наукових досліджень. Суми: СумДПУ ім. А.С. Макаренка, 2014. 284 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 7. Грищенко І.М., Григоренко О.М., Борисейко В.А. Основи наукових досліджень. Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2001. 124 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 8. Білуха М.Т. Методологія наукових досліджень. Київ: АБУ, 2002. 480 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 9. Weber M., Verma G. SolidWorks Simulation 2017 Black Book. CADCAMCAE Works, 2016. 362 p. | uk_UA |
dc.relation.references | 10. Almattar T. Learn SolidWorks 2022. 2nd ed. Packt, 2022. 676 p. | uk_UA |
dc.relation.references | 11. Tran P. Certified SOLIDWORKS Professional Advanced Preparation Material. SDC Publications, 2018. 288 p. | uk_UA |
dc.relation.references | 12. Ворощук В.Я., Вітенько Т.М. Інжиніринг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks: навч. посіб. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 164 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 13. Паска М.З. та ін. Інноваційний інженірінг: навч.-метод. посіб. Львів: ЛНУВМ та БТ ім. С.З. Гжицького, 2016. 82 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 14. Kurowski P.M. Engineering Analysis with SolidWorks Simulation 2018. USA: SDC Publications, 2018. 597 p. | uk_UA |
dc.relation.references | 15. Systemes D. Theoretical Manual SolidWorks Simulation. Dassault Systemes, 2015. 114 p. | uk_UA |
dc.relation.references | 16. Самойчук К.О. та ін. Основи розрахунку та конструювання обладнання переробних і харчових виробництв: підручник. Київ: ПрофКнига, 2020. 428 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 17. Ялпачик В.Ф. та ін. Розрахунки обладнання харчових виробництв: навчальний посібник. Мелітополь: Видавничий будинок ММД, 2014. 264 с | uk_UA |
dc.relation.references | 18. Панченко В.О. та ін. Монтаж, експлуатація та ремонт гідромашин і гідропневмоприводів. Суми: СумДУ, 2015. 151 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 19. Корольов О.О. Ремонт та відновлення обладнання галузі: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів усіх форм навчання спеціальності 181 – «Харчові технології». Частина II. Чернігів: ЧНТУ, 2017. 60 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 20. Ткачук К.Н. та ін. Основи охорони праці: підручник. 2-ге вид. Київ: Основа, 2006. 448 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 21. Одарченко М.С. та ін. Основи охорона праці. Харків: Стиль-Издат, 2017. 334 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 22. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях: методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. 156 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 23. Стручок В.С. Техноекологія та цивільна безпека. Частина «Цивільна безпека». Тернопіль: ФОП Паляниця. | uk_UA |
dc.relation.references | 24. Шинкарик М. М. Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способом / М. М. Шинкарик, О.І. Кравець, Паперняк Р.В.// Зб. тез доп. ХIV Міжнародної науково-практичної конференції Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем 23-24 травня 2024 р. м. Чернігів, 2024. С. 310-312. | uk_UA |
dc.relation.references | 25. Improvement of environmental sustainability of milk processing enterprises / Oleh Kravets, Mariia Shynkaryk, Viktor Kravets // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2024. — Vol 114. — No 2. — P. 111–118. | uk_UA |
dc.relation.references | 26. Паперняк Р.В. Вплив механізації виробництва сиру кисломолочного на втрати білку / Р.В. Паперняк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // мат. Міжнародної науково-практичної конференції: «Біотехнології продовольчих продуктів: проблеми і перспективи» 10 грудня 2024 р. м. Київ : ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». 2024. С.68-69. | uk_UA |
dc.relation.references | 27. Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production / Mariia Shynkaryk, Viktor Voroshchuk, Oleh Kravets, Olha Krupa, Natalia Zvarych // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2022. — Vol 108. — No 4. — P. 43–53. | uk_UA |
dc.relation.references | 28. Орлюк Ю.Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, М.Р. Коневич / Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси» – 2018р. – № 10. – С. 226-231 | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | 133 — галузеве машинобудування |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
КРМ Конопка_МОм-61.pdf | КРМ | 10,42 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları