Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48066
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorШинкарик, Марія Миколаївни-
dc.contributor.authorКонопка, Олександр Васильович-
dc.date.accessioned2025-01-28T09:46:18Z-
dc.date.available2025-01-28T09:46:18Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.date.submitted2024-12-
dc.identifier.citationКонопка О. В. Удосконалення вузла створення тиску преса марки Е8-ОПГ для відтискання сиру : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 133 — галузеве машинобудування / наук. кер. М.М. Шинкарик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя , 2024. 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48066-
dc.descriptionЗадачі, які вирішуються у кваліфікаційній роботі: аналіз конструкцій сучасних пресів; розроблення заходів з удосконалення преса марки Е8-ОПГ з виконанням відповідних розрахунків; вибір методик та інструментів для виконання досліджень; виконання досліджень згідно розробленої струтури; аналіз отриманих результатів досліджень; розроблення заходів із охорони праці та техніки безпеки; вирішення питань щодо безпеки у надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.description.abstractАвтор кваліфікаційної роботи освітнього рівня «магістр» – Конопка Олександр Васильович. Тема кваліфікаційної роботи магістра: Удосконалення вузла створення тиску преса марки Е8-ОПГ для відтискання сиру. Кваліфікаційну роботу магістра виконано в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2024 році Кваліфікаційна робота магістра складається із розрахунково пояснювальної записки розміру 70 сторінки (26 рисунків) та графічної частини розміру 8 аркушів формату А1. В даній роботі запропоновано рішення щодо удосконалення вузла створення тиску преса марки Е8-ОПГ для відтискання сиру.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ. 1. Аналіз сучасного стану пресів для сиру, вибір та обґрунтування основних напрямків дослідження. 2. Обгрунтування методів та методик досліджень. 3. Розроблення Розроблення нових проектно-технологічних і технічних вирішень щодо вдосконалення пресу Е8-ОПГ.4. Комп’ютерне моделювання наконечника штока вузла створення тиску преса марки Е8-ОПГ для відтискання сиру. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 5.1. Заходи з охорони праці і техніки безпеки в сирцеху. 5.2. Заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціях. Висновки. Перелік посилань.uk_UA
dc.format.extent71-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectпресuk_UA
dc.subjectосноваuk_UA
dc.subjectпресуванняuk_UA
dc.subjectудосконаленняuk_UA
dc.titleУдосконалення вузла створення тиску преса марки Е8-ОПГ для відтискання сируuk_UA
dc.title.alternativeEnhancement of the pressure creation unit in the E8-OPG press for cheese pressinguk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Конопка О. В., 2024uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc637uk_UA
dc.relation.references1. Конопка О.В., Бугера С.В. Методи визначення адгезії структурованих мас // Актуальні задачі сучасних технологій: зб. тез доповідей ХІIІ міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2024. С. 159.uk_UA
dc.relation.references2. Машкін М.І., Париш Н.М. Технологія молока і молочних продуктів. Київ: НУХТ, 2006. 351 с.uk_UA
dc.relation.references3. Сухенко Ю.Г. та ін. Технологія сиру: підручник. Київ: Компринт, 2015. 412 с.uk_UA
dc.relation.references4. Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я. Технологічне обладнання молочних виробництв. Київ: Інкос, Центр навч. літ., 2007. 344 с.uk_UA
dc.relation.references5. Бабанов І.Г. та ін. Інноваційне обладнання молокопереробних підприємств. Київ: ТОВ «ІНКОС», 2019. 718 с.uk_UA
dc.relation.references6. Железняк І.О., Косенко В.В.; за ред. Косенка В.В. Основи наукових досліджень. Суми: СумДПУ ім. А.С. Макаренка, 2014. 284 с.uk_UA
dc.relation.references7. Грищенко І.М., Григоренко О.М., Борисейко В.А. Основи наукових досліджень. Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2001. 124 с.uk_UA
dc.relation.references8. Білуха М.Т. Методологія наукових досліджень. Київ: АБУ, 2002. 480 с.uk_UA
dc.relation.references9. Weber M., Verma G. SolidWorks Simulation 2017 Black Book. CADCAMCAE Works, 2016. 362 p.uk_UA
dc.relation.references10. Almattar T. Learn SolidWorks 2022. 2nd ed. Packt, 2022. 676 p.uk_UA
dc.relation.references11. Tran P. Certified SOLIDWORKS Professional Advanced Preparation Material. SDC Publications, 2018. 288 p.uk_UA
dc.relation.references12. Ворощук В.Я., Вітенько Т.М. Інжиніринг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks: навч. посіб. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2023. 164 с.uk_UA
dc.relation.references13. Паска М.З. та ін. Інноваційний інженірінг: навч.-метод. посіб. Львів: ЛНУВМ та БТ ім. С.З. Гжицького, 2016. 82 с.uk_UA
dc.relation.references14. Kurowski P.M. Engineering Analysis with SolidWorks Simulation 2018. USA: SDC Publications, 2018. 597 p.uk_UA
dc.relation.references15. Systemes D. Theoretical Manual SolidWorks Simulation. Dassault Systemes, 2015. 114 p.uk_UA
dc.relation.references16. Самойчук К.О. та ін. Основи розрахунку та конструювання обладнання переробних і харчових виробництв: підручник. Київ: ПрофКнига, 2020. 428 с.uk_UA
dc.relation.references17. Ялпачик В.Ф. та ін. Розрахунки обладнання харчових виробництв: навчальний посібник. Мелітополь: Видавничий будинок ММД, 2014. 264 сuk_UA
dc.relation.references18. Панченко В.О. та ін. Монтаж, експлуатація та ремонт гідромашин і гідропневмоприводів. Суми: СумДУ, 2015. 151 с.uk_UA
dc.relation.references19. Корольов О.О. Ремонт та відновлення обладнання галузі: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів усіх форм навчання спеціальності 181 – «Харчові технології». Частина II. Чернігів: ЧНТУ, 2017. 60 с.uk_UA
dc.relation.references20. Ткачук К.Н. та ін. Основи охорони праці: підручник. 2-ге вид. Київ: Основа, 2006. 448 с.uk_UA
dc.relation.references21. Одарченко М.С. та ін. Основи охорона праці. Харків: Стиль-Издат, 2017. 334 с.uk_UA
dc.relation.references22. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях: методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. 156 с.uk_UA
dc.relation.references23. Стручок В.С. Техноекологія та цивільна безпека. Частина «Цивільна безпека». Тернопіль: ФОП Паляниця.uk_UA
dc.relation.references24. Шинкарик М. М. Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способом / М. М. Шинкарик, О.І. Кравець, Паперняк Р.В.// Зб. тез доп. ХIV Міжнародної науково-практичної конференції Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем 23-24 травня 2024 р. м. Чернігів, 2024. С. 310-312.uk_UA
dc.relation.references25. Improvement of environmental sustainability of milk processing enterprises / Oleh Kravets, Mariia Shynkaryk, Viktor Kravets // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2024. — Vol 114. — No 2. — P. 111–118.uk_UA
dc.relation.references26. Паперняк Р.В. Вплив механізації виробництва сиру кисломолочного на втрати білку / Р.В. Паперняк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // мат. Міжнародної науково-практичної конференції: «Біотехнології продовольчих продуктів: проблеми і перспективи» 10 грудня 2024 р. м. Київ : ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». 2024. С.68-69.uk_UA
dc.relation.references27. Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production / Mariia Shynkaryk, Viktor Voroshchuk, Oleh Kravets, Olha Krupa, Natalia Zvarych // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2022. — Vol 108. — No 4. — P. 43–53.uk_UA
dc.relation.references28. Орлюк Ю.Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, М.Р. Коневич / Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси» – 2018р. – № 10. – С. 226-231uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:133 — галузеве машинобудування

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
КРМ Конопка_МОм-61.pdfКРМ10,42 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları