Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47875
Títol: | Мікробіологічна оцінка впливу консервантів на мікрофлору плавлених сирів |
Altres títols: | Microbiological assessment of the influence of preservatives on the microflora of processed cheese |
Autor: | Чайковський, Я. Я. Гудим, О. В. Chaikovskyy, Ya. Ya. Gudym, O. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Чайковський Я. Я. Мікробіологічна оцінка впливу консервантів на мікрофлору плавлених сирів / Я. Я. Чайковський, О. В. Гудим // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 358. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Чайковський Я. Я., Гудим О. В. Мікробіологічна оцінка впливу консервантів на мікрофлору плавлених сирів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 358. |
Bibliographic citation (APA): | Chaikovskyy, Ya. Ya., & Gudym, O. V. (2024). Mikrobiolohichna otsinka vplyvu konservantiv na mikrofloru plavlenykh syriv [Microbiological assessment of the influence of preservatives on the microflora of processed cheese]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 358. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Chaikovskyy Ya. Ya., Gudym O. V. (2024) Mikrobiolohichna otsinka vplyvu konservantiv na mikrofloru plavlenykh syriv [Microbiological assessment of the influence of preservatives on the microflora of processed cheese]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 358 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data de publicació: | 11-de -2024 |
Date of entry: | 24-de -2025 |
Editorial: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 358 |
Start page: | 358 |
End page: | 358 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47875 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
References (Ukraine): | 1. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand- made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133. 2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. 3. Кухтин, М. Д., & Кравченюк, Х. Ю. (2023). Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ТНТУ, 157 с. |
References (International): | 1. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand- made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133. 2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. 3. Kukhtyn, M. D., & Kravcheniuk, Kh. Yu. (2023). Laboratornyi praktykum z mikrobiolohii moloka i molochnykh produktiv: navchalnyi posibnyk. Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, TNTU, 157 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Apareix a les col·leccions: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Chaikovskyy_Ya_Ya-Microbiological_assessment_358.pdf | 285,55 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
MNPK_2024_Chaikovskyy_Ya_Ya-Microbiological_assessment_358__COVER.png | 499,1 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.