Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47875

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorЧайковський, Я. Я.
dc.contributor.authorГудим, О. В.
dc.contributor.authorChaikovskyy, Ya. Ya.
dc.contributor.authorGudym, O. V.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:39Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:39Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationЧайковський Я. Я. Мікробіологічна оцінка впливу консервантів на мікрофлору плавлених сирів / Я. Я. Чайковський, О. В. Гудим // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 358. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47875-
dc.format.extent358
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.titleМікробіологічна оцінка впливу консервантів на мікрофлору плавлених сирів
dc.title.alternativeMicrobiological assessment of the influence of preservatives on the microflora of processed cheese
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand- made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133.
dc.relation.references2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
dc.relation.references3. Кухтин, М. Д., & Кравченюк, Х. Ю. (2023). Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ТНТУ, 157 с.
dc.relation.referencesen1. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand- made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133.
dc.relation.referencesen2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
dc.relation.referencesen3. Kukhtyn, M. D., & Kravcheniuk, Kh. Yu. (2023). Laboratornyi praktykum z mikrobiolohii moloka i molochnykh produktiv: navchalnyi posibnyk. Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, TNTU, 157 p.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage358
dc.citation.epage358
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Чайковський Я. Я., Гудим О. В. Мікробіологічна оцінка впливу консервантів на мікрофлору плавлених сирів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 358.
dc.identifier.citationenAPAChaikovskyy, Ya. Ya., & Gudym, O. V. (2024). Mikrobiolohichna otsinka vplyvu konservantiv na mikrofloru plavlenykh syriv [Microbiological assessment of the influence of preservatives on the microflora of processed cheese]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 358. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOChaikovskyy Ya. Ya., Gudym O. V. (2024) Mikrobiolohichna otsinka vplyvu konservantiv na mikrofloru plavlenykh syriv [Microbiological assessment of the influence of preservatives on the microflora of processed cheese]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 358 [in Ukrainian].
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi