Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47875
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чайковський, Я. Я. | |
dc.contributor.author | Гудим, О. В. | |
dc.contributor.author | Chaikovskyy, Ya. Ya. | |
dc.contributor.author | Gudym, O. V. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 December 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T18:05:39Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T18:05:39Z | - |
dc.date.created | 2024-12-11 | |
dc.date.issued | 2024-12-11 | |
dc.identifier.citation | Чайковський Я. Я. Мікробіологічна оцінка впливу консервантів на мікрофлору плавлених сирів / Я. Я. Чайковський, О. В. Гудим // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 358. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-88-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47875 | - |
dc.format.extent | 358 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 | |
dc.title | Мікробіологічна оцінка впливу консервантів на мікрофлору плавлених сирів | |
dc.title.alternative | Microbiological assessment of the influence of preservatives on the microflora of processed cheese | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand- made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133. | |
dc.relation.references | 2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. | |
dc.relation.references | 3. Кухтин, М. Д., & Кравченюк, Х. Ю. (2023). Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ТНТУ, 157 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand- made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133. | |
dc.relation.referencesen | 2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. | |
dc.relation.referencesen | 3. Kukhtyn, M. D., & Kravcheniuk, Kh. Yu. (2023). Laboratornyi praktykum z mikrobiolohii moloka i molochnykh produktiv: navchalnyi posibnyk. Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, TNTU, 157 p. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 358 | |
dc.citation.epage | 358 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.identifier.citation2015 | Чайковський Я. Я., Гудим О. В. Мікробіологічна оцінка впливу консервантів на мікрофлору плавлених сирів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 358. | |
dc.identifier.citationenAPA | Chaikovskyy, Ya. Ya., & Gudym, O. V. (2024). Mikrobiolohichna otsinka vplyvu konservantiv na mikrofloru plavlenykh syriv [Microbiological assessment of the influence of preservatives on the microflora of processed cheese]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 358. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Chaikovskyy Ya. Ya., Gudym O. V. (2024) Mikrobiolohichna otsinka vplyvu konservantiv na mikrofloru plavlenykh syriv [Microbiological assessment of the influence of preservatives on the microflora of processed cheese]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 358 [in Ukrainian]. | |
Występuje w kolekcjach: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Chaikovskyy_Ya_Ya-Microbiological_assessment_358.pdf | 285,55 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2024_Chaikovskyy_Ya_Ya-Microbiological_assessment_358__COVER.png | 499,1 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi