Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47867
Заглавие: | Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі |
Други Заглавия: | Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry |
Автори: | Шимків, О. С. Кравець, Олег Ігорович Shymkiv, O. S. Kravets, O. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шимків О. С. Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі / О. С. Шимків, Олег Ігорович Кравець // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 350. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Шимків О. С., Кравець О. І. Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 350. |
Bibliographic citation (APA): | Shymkiv, O. S., & Kravets, O. I. (2024). Pererobka ta vykorystannia molochnoi syrovatky yak faktor staloho rozvytku molokopererobnoi haluzi [Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 350. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Shymkiv O. S., Kravets O. I. (2024) Pererobka ta vykorystannia molochnoi syrovatky yak faktor staloho rozvytku molokopererobnoi haluzi [Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 350 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата на Публикуване: | 11-Дек-2024 |
Date of entry: | 24-Яну-2025 |
Издател: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 637.3 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 350 |
Start page: | 350 |
End page: | 350 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47867 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Shymkiv_O_S-Processing_and_use_of_milk_350.pdf | 283,68 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2024_Shymkiv_O_S-Processing_and_use_of_milk_350__COVER.png | 470,7 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.