Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47867
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шимків, О. С. | |
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | |
dc.contributor.author | Shymkiv, O. S. | |
dc.contributor.author | Kravets, O. I. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 December 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T18:05:38Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T18:05:38Z | - |
dc.date.created | 2024-12-11 | |
dc.date.issued | 2024-12-11 | |
dc.identifier.citation | Шимків О. С. Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі / О. С. Шимків, Олег Ігорович Кравець // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 350. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-88-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47867 | - |
dc.format.extent | 350 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 | |
dc.title | Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі | |
dc.title.alternative | Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.3 | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 350 | |
dc.citation.epage | 350 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.identifier.citation2015 | Шимків О. С., Кравець О. І. Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 350. | |
dc.identifier.citationenAPA | Shymkiv, O. S., & Kravets, O. I. (2024). Pererobka ta vykorystannia molochnoi syrovatky yak faktor staloho rozvytku molokopererobnoi haluzi [Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 350. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Shymkiv O. S., Kravets O. I. (2024) Pererobka ta vykorystannia molochnoi syrovatky yak faktor staloho rozvytku molokopererobnoi haluzi [Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 350 [in Ukrainian]. | |
Koleksiyonlarda Görünür: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Shymkiv_O_S-Processing_and_use_of_milk_350.pdf | 283,68 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
MNPK_2024_Shymkiv_O_S-Processing_and_use_of_milk_350__COVER.png | 470,7 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.