Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47867
Başlık: | Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі |
Diğer Başlıklar: | Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry |
Yazarlar: | Шимків, О. С. Кравець, Олег Ігорович Shymkiv, O. S. Kravets, O. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шимків О. С. Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі / О. С. Шимків, Олег Ігорович Кравець // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 350. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Шимків О. С., Кравець О. І. Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 350. |
Bibliographic citation (APA): | Shymkiv, O. S., & Kravets, O. I. (2024). Pererobka ta vykorystannia molochnoi syrovatky yak faktor staloho rozvytku molokopererobnoi haluzi [Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 350. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Shymkiv O. S., Kravets O. I. (2024) Pererobka ta vykorystannia molochnoi syrovatky yak faktor staloho rozvytku molokopererobnoi haluzi [Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 350 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Yayın Tarihi: | 11-Ara-2024 |
Date of entry: | 24-Oca-2025 |
Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 637.3 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 350 |
Start page: | 350 |
End page: | 350 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47867 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Shymkiv_O_S-Processing_and_use_of_milk_350.pdf | 283,68 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
MNPK_2024_Shymkiv_O_S-Processing_and_use_of_milk_350__COVER.png | 470,7 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.