Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47867
Назва: | Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі |
Інші назви: | Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry |
Автори: | Шимків, О. С. Кравець, Олег Ігорович Shymkiv, O. S. Kravets, O. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Шимків О. С. Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі / О. С. Шимків, Олег Ігорович Кравець // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 350. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Бібліографічне посилання: | Шимків О. С., Кравець О. І. Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 350. |
Bibliographic citation (APA): | Shymkiv, O. S., & Kravets, O. I. (2024). Pererobka ta vykorystannia molochnoi syrovatky yak faktor staloho rozvytku molokopererobnoi haluzi [Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 350. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Shymkiv O. S., Kravets O. I. (2024) Pererobka ta vykorystannia molochnoi syrovatky yak faktor staloho rozvytku molokopererobnoi haluzi [Processing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industry]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 350 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Конференція/захід: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 11-гру-2024 |
Дата внесення: | 24-січ-2025 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
УДК: | 637.3 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 350 |
Початкова сторінка: | 350 |
Кінцева сторінка: | 350 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47867 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Shymkiv_O_S-Processing_and_use_of_milk_350.pdf | 283,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2024_Shymkiv_O_S-Processing_and_use_of_milk_350__COVER.png | 470,7 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.