Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47857

Tytuł: Контроль якості сичужних сирів у процесі дозрівання
Inne tytuły: Quality control of rent cheese during the maturation process
Authors: Кухтин, М. В.
Kukhtyn, M. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кухтин М. В. Контроль якості сичужних сирів у процесі дозрівання / М. В. Кухтин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 338–339. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Кухтин М. В. Контроль якості сичужних сирів у процесі дозрівання // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 338–339.
Bibliographic citation (APA): Kukhtyn, M. V. (2024). Kontrol yakosti sychuzhnykh syriv u protsesi dozrivannia [Quality control of rent cheese during the maturation process]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 338-339. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kukhtyn M. V. (2024) Kontrol yakosti sychuzhnykh syriv u protsesi dozrivannia [Quality control of rent cheese during the maturation process]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 338-339 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 11-gru-2024
Date of entry: 24-sty-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664
Strony: 2
Zakres stron: 338-339
Główna strona: 338
Strona końcowa: 339
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47857
ISBN: 978-617-7875-88-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Wykaz piśmiennictwa: 1. Матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016 р. – Ч.1. – 110 с.
2. Цехмістренко С.І., Кононський О.І. Біохімія молока та молокопродуктів: навч. посібник. Біла Церква, 2014. 168 с.
3. Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ (1-8 листопада 2014 р.). – В 3 т./Т.ІІ. – Суми, 2014. – 10 с.
4. McSweeney P.L.H. Biochemistry of cheeser ipening. International Journal of Dairy Technology. 2004. 57. 127-144
5. Milkc lotting and proteolytic activity of an enzyme preparation from Bromeliahieronymi fruits/M. A. Bruno et al. LWT – Food Science and Technology. 2010. 43 (4). P. 695–701.
6. Zheng X., Shi X., Wang B. A Review on the General Cheese Processing Technology, Flavor Biochemical Pathways and the Influence of Yeasts in Cheese. Front. Microbiol. 2021. 12:703284
7. Поліщук Г.Є., Бовкун А.О., Колесникова С.С. Технологія сиру: Навч. посібник. – К.: НУХТ, 2009. – 146-165 с.
References: 1. Materialy 82 mizhnarodnoi naukovoi konferentsii molodykh uchenykh, aspirantiv i studentiv "Naukovi zdobutky molodi – vyrishenniu problem kharchuvannia liudstva u KhKhI stolitti", 13–14 kvitnia 2016 y, K., NUKhT, 2016 y, Ch.1, 110 p.
2. Tsekhmistrenko S.I., Kononskyi O.I. Biokhimiia moloka ta molokoproduktiv: navch. posibnyk. Bila Tserkva, 2014. 168 p.
3. Materialy naukovoi konferentsii studentiv Sumskoho NAU (1-8 lystopada 2014 y.), V 3 t./T.II, Sumy, 2014, 10 p.
4. McSweeney P.L.H. Biochemistry of cheeser ipening. International Journal of Dairy Technology. 2004. 57. 127-144
5. Milkc lotting and proteolytic activity of an enzyme preparation from Bromeliahieronymi fruits/M. A. Bruno et al. LWT – Food Science and Technology. 2010. 43 (4). P. 695–701.
6. Zheng X., Shi X., Wang B. A Review on the General Cheese Processing Technology, Flavor Biochemical Pathways and the Influence of Yeasts in Cheese. Front. Microbiol. 2021. 12:703284
7. Polishchuk H.Ye., Bovkun A.O., Kolesnykova S.S. Tekhnolohiia syru: Navch. posibnyk, K., NUKhT, 2009, 146-165 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi