Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47857
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кухтин, М. В. | |
dc.contributor.author | Kukhtyn, M. V. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 December 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T18:05:37Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T18:05:37Z | - |
dc.date.created | 2024-12-11 | |
dc.date.issued | 2024-12-11 | |
dc.identifier.citation | Кухтин М. В. Контроль якості сичужних сирів у процесі дозрівання / М. В. Кухтин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 338–339. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-88-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47857 | - |
dc.format.extent | 338-339 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 | |
dc.title | Контроль якості сичужних сирів у процесі дозрівання | |
dc.title.alternative | Quality control of rent cheese during the maturation process | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016 р. – Ч.1. – 110 с. | |
dc.relation.references | 2. Цехмістренко С.І., Кононський О.І. Біохімія молока та молокопродуктів: навч. посібник. Біла Церква, 2014. 168 с. | |
dc.relation.references | 3. Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ (1-8 листопада 2014 р.). – В 3 т./Т.ІІ. – Суми, 2014. – 10 с. | |
dc.relation.references | 4. McSweeney P.L.H. Biochemistry of cheeser ipening. International Journal of Dairy Technology. 2004. 57. 127-144 | |
dc.relation.references | 5. Milkc lotting and proteolytic activity of an enzyme preparation from Bromeliahieronymi fruits/M. A. Bruno et al. LWT – Food Science and Technology. 2010. 43 (4). P. 695–701. | |
dc.relation.references | 6. Zheng X., Shi X., Wang B. A Review on the General Cheese Processing Technology, Flavor Biochemical Pathways and the Influence of Yeasts in Cheese. Front. Microbiol. 2021. 12:703284 | |
dc.relation.references | 7. Поліщук Г.Є., Бовкун А.О., Колесникова С.С. Технологія сиру: Навч. посібник. – К.: НУХТ, 2009. – 146-165 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Materialy 82 mizhnarodnoi naukovoi konferentsii molodykh uchenykh, aspirantiv i studentiv "Naukovi zdobutky molodi – vyrishenniu problem kharchuvannia liudstva u KhKhI stolitti", 13–14 kvitnia 2016 y, K., NUKhT, 2016 y, Ch.1, 110 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Tsekhmistrenko S.I., Kononskyi O.I. Biokhimiia moloka ta molokoproduktiv: navch. posibnyk. Bila Tserkva, 2014. 168 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Materialy naukovoi konferentsii studentiv Sumskoho NAU (1-8 lystopada 2014 y.), V 3 t./T.II, Sumy, 2014, 10 p. | |
dc.relation.referencesen | 4. McSweeney P.L.H. Biochemistry of cheeser ipening. International Journal of Dairy Technology. 2004. 57. 127-144 | |
dc.relation.referencesen | 5. Milkc lotting and proteolytic activity of an enzyme preparation from Bromeliahieronymi fruits/M. A. Bruno et al. LWT – Food Science and Technology. 2010. 43 (4). P. 695–701. | |
dc.relation.referencesen | 6. Zheng X., Shi X., Wang B. A Review on the General Cheese Processing Technology, Flavor Biochemical Pathways and the Influence of Yeasts in Cheese. Front. Microbiol. 2021. 12:703284 | |
dc.relation.referencesen | 7. Polishchuk H.Ye., Bovkun A.O., Kolesnykova S.S. Tekhnolohiia syru: Navch. posibnyk, K., NUKhT, 2009, 146-165 p. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 338 | |
dc.citation.epage | 339 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.identifier.citation2015 | Кухтин М. В. Контроль якості сичужних сирів у процесі дозрівання // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 338–339. | |
dc.identifier.citationenAPA | Kukhtyn, M. V. (2024). Kontrol yakosti sychuzhnykh syriv u protsesi dozrivannia [Quality control of rent cheese during the maturation process]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 338-339. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Kukhtyn M. V. (2024) Kontrol yakosti sychuzhnykh syriv u protsesi dozrivannia [Quality control of rent cheese during the maturation process]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 338-339 [in Ukrainian]. | |
Vyskytuje se v kolekcích: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Kukhtyn_M_V-Quality_control_of_rent_338-339.pdf | 561,59 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
MNPK_2024_Kukhtyn_M_V-Quality_control_of_rent_338-339__COVER.png | 523 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.