Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47857
Title: | Контроль якості сичужних сирів у процесі дозрівання |
Other Titles: | Quality control of rent cheese during the maturation process |
Authors: | Кухтин, М. В. Kukhtyn, M. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кухтин М. В. Контроль якості сичужних сирів у процесі дозрівання / М. В. Кухтин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 338–339. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Кухтин М. В. Контроль якості сичужних сирів у процесі дозрівання // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 338–339. |
Bibliographic citation (APA): | Kukhtyn, M. V. (2024). Kontrol yakosti sychuzhnykh syriv u protsesi dozrivannia [Quality control of rent cheese during the maturation process]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 338-339. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Kukhtyn M. V. (2024) Kontrol yakosti sychuzhnykh syriv u protsesi dozrivannia [Quality control of rent cheese during the maturation process]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 338-339 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Issue Date: | 11-dec-2024 |
Date of entry: | 24-jan-2025 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 338-339 |
Start page: | 338 |
End page: | 339 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47857 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
References (Ukraine): | 1. Матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016 р. – Ч.1. – 110 с. 2. Цехмістренко С.І., Кононський О.І. Біохімія молока та молокопродуктів: навч. посібник. Біла Церква, 2014. 168 с. 3. Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ (1-8 листопада 2014 р.). – В 3 т./Т.ІІ. – Суми, 2014. – 10 с. 4. McSweeney P.L.H. Biochemistry of cheeser ipening. International Journal of Dairy Technology. 2004. 57. 127-144 5. Milkc lotting and proteolytic activity of an enzyme preparation from Bromeliahieronymi fruits/M. A. Bruno et al. LWT – Food Science and Technology. 2010. 43 (4). P. 695–701. 6. Zheng X., Shi X., Wang B. A Review on the General Cheese Processing Technology, Flavor Biochemical Pathways and the Influence of Yeasts in Cheese. Front. Microbiol. 2021. 12:703284 7. Поліщук Г.Є., Бовкун А.О., Колесникова С.С. Технологія сиру: Навч. посібник. – К.: НУХТ, 2009. – 146-165 с. |
References (International): | 1. Materialy 82 mizhnarodnoi naukovoi konferentsii molodykh uchenykh, aspirantiv i studentiv "Naukovi zdobutky molodi – vyrishenniu problem kharchuvannia liudstva u KhKhI stolitti", 13–14 kvitnia 2016 y, K., NUKhT, 2016 y, Ch.1, 110 p. 2. Tsekhmistrenko S.I., Kononskyi O.I. Biokhimiia moloka ta molokoproduktiv: navch. posibnyk. Bila Tserkva, 2014. 168 p. 3. Materialy naukovoi konferentsii studentiv Sumskoho NAU (1-8 lystopada 2014 y.), V 3 t./T.II, Sumy, 2014, 10 p. 4. McSweeney P.L.H. Biochemistry of cheeser ipening. International Journal of Dairy Technology. 2004. 57. 127-144 5. Milkc lotting and proteolytic activity of an enzyme preparation from Bromeliahieronymi fruits/M. A. Bruno et al. LWT – Food Science and Technology. 2010. 43 (4). P. 695–701. 6. Zheng X., Shi X., Wang B. A Review on the General Cheese Processing Technology, Flavor Biochemical Pathways and the Influence of Yeasts in Cheese. Front. Microbiol. 2021. 12:703284 7. Polishchuk H.Ye., Bovkun A.O., Kolesnykova S.S. Tekhnolohiia syru: Navch. posibnyk, K., NUKhT, 2009, 146-165 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Kukhtyn_M_V-Quality_control_of_rent_338-339.pdf | 561,59 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
MNPK_2024_Kukhtyn_M_V-Quality_control_of_rent_338-339__COVER.png | 523 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!