Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47855

Назва: Шляхи зниження енергоємності процесів сушіння дисперсних матеріалів
Інші назви: Ways to reduce the energy consumption of processes of drying dispersed materials
Автори: Лобур, Д. Ю.
Кравець, Олег Ігорович
Lobur, D. Y.
Kravets, O. I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Лобур Д. Ю. Шляхи зниження енергоємності процесів сушіння дисперсних матеріалів / Д. Ю. Лобур, Олег Ігорович Кравець // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 335–336. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Бібліографічне посилання: Лобур Д. Ю., Кравець О. І. Шляхи зниження енергоємності процесів сушіння дисперсних матеріалів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 335–336.
Bibliographic citation (APA): Lobur, D. Y., & Kravets, O. I. (2024). Shliakhy znyzhennia enerhoiemnosti protsesiv sushinnia dyspersnykh materialiv [Ways to reduce the energy consumption of processes of drying dispersed materials]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 335-336. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Lobur D. Y., Kravets O. I. (2024) Shliakhy znyzhennia enerhoiemnosti protsesiv sushinnia dyspersnykh materialiv [Ways to reduce the energy consumption of processes of drying dispersed materials]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 335-336 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Конференція/захід: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 11-гру-2024
Дата внесення: 24-січ-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
УДК: 637.3
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 335-336
Початкова сторінка: 335
Кінцева сторінка: 336
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47855
ISBN: 978-617-7875-88-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Перелік літератури: 1. 1. Марценюк О.С. Процеси і апарати харчових виробництв : підручник / О.С. Марценюк, Л.М. Мельник – К. : НУХТ. – 2011. – 407 с.
2. T. M. Afzal, T. Abe, Y. Hikida. Energy and quality aspects during combined FIR-convection drying of barley. Journal of Food Engineering. 1999 Dec; 42(4):177-182.
3. A. Sumorek, W. Pietrzyk. Influence of corona wind on the convective drying course. International Agrophysics. 2001 Jan; 15:125-129.
4. D.Wray, H.S. Ramaswamy Novel Concepts in Microwave Drying of Foods. Drying Technology. 2015 Apr; 7(33):769-783.
5. M. Zhanga, J. Tangb, A. S. Mujumdarc, S. Wangb. Trends in microwave-related drying of fruits and vegetables. Trends in Food Science and Technology. 2006 Oct; 10(17):524-534.
6. Малежик І.Ф. Дослідження процесу НВЧ-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача / І.Ф. Малежик, О.С. Бессараб, Г.М. Бандуренко, Т.М. Левківська // Наукові праці ОНАХТ. – 2014. – №45. – С.51-55.
7. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 2013. – №185, Ч. 1. – С. 278-287.
8. Матківська І. Я. Кінетика сушіння зерна пшениці фільтраційним методом / І. Я. Матківська, В. М. Атаманюк, І. Р. Барна // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ". – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 130-138.
9. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – №1(15). – С.476-484. 10. Кравець О.І., Шинкарик М.М. Компресійно-фільтраційне сушіння пружно-пластичних харчових мас. Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток технічних наук: проблеми та рішення», м. Брно (Чеська Республіка), 2018. C. 56-59.
References: 1. 1. Martseniuk O.S. Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv : pidruchnyk, O.S. Martseniuk, L.M. Melnyk – K. : NUKhT, 2011, 407 p.
2. T. M. Afzal, T. Abe, Y. Hikida. Energy and quality aspects during combined FIR-convection drying of barley. Journal of Food Engineering. 1999 Dec; 42(4):177-182.
3. A. Sumorek, W. Pietrzyk. Influence of corona wind on the convective drying course. International Agrophysics. 2001 Jan; 15:125-129.
4. D.Wray, H.S. Ramaswamy Novel Concepts in Microwave Drying of Foods. Drying Technology. 2015 Apr; 7(33):769-783.
5. M. Zhanga, J. Tangb, A. S. Mujumdarc, S. Wangb. Trends in microwave-related drying of fruits and vegetables. Trends in Food Science and Technology. 2006 Oct; 10(17):524-534.
6. Malezhyk I.F. Doslidzhennia protsesu NVCh-sushinnia morkvianykh vychavok pry oderzhanni karotynovmisnoho zbahachuvacha, I.F. Malezhyk, O.S. Bessarab, H.M. Bandurenko, T.M. Levkivska, Naukovi pratsi ONAKhT, 2014, No 45, P.51-55.
7. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 2013, No 185, Ch. 1, P. 278-287.
8. Matkivska I. Ya. Kinetyka sushinnia zerna pshenytsi filtratsiinym metodom, I. Ya. Matkivska, V. M. Atamaniuk, I. R. Barna, Visnyk Nats. tekhn. un-tu "KhPI", Kharkiv : NTU "KhPI", 2014, No 17 (1060), P. 130-138.
9. Shynkaryk M.M. Doslidzhennia kompresiino-filtratsiinykh kharakterystyk bilkovoi dyspersnoi fazy, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Prohresyvna tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli, 2012, No 1(15), P.476-484. 10. Kravets O.I., Shynkaryk M.M. Kompresiino-filtratsiine sushinnia pruzhno-plastychnykh kharchovykh mas. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Rozvytok tekhnichnykh nauk: problemy ta rishennia", m. Brno (Cheska Respublika), 2018. P. 56-59.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.