Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47855

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorЛобур, Д. Ю.
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович
dc.contributor.authorLobur, D. Y.
dc.contributor.authorKravets, O. I.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:37Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:37Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationЛобур Д. Ю. Шляхи зниження енергоємності процесів сушіння дисперсних матеріалів / Д. Ю. Лобур, Олег Ігорович Кравець // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 335–336. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47855-
dc.format.extent335-336
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.titleШляхи зниження енергоємності процесів сушіння дисперсних матеріалів
dc.title.alternativeWays to reduce the energy consumption of processes of drying dispersed materials
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.3
dc.relation.references1. 1. Марценюк О.С. Процеси і апарати харчових виробництв : підручник / О.С. Марценюк, Л.М. Мельник – К. : НУХТ. – 2011. – 407 с.
dc.relation.references2. T. M. Afzal, T. Abe, Y. Hikida. Energy and quality aspects during combined FIR-convection drying of barley. Journal of Food Engineering. 1999 Dec; 42(4):177-182.
dc.relation.references3. A. Sumorek, W. Pietrzyk. Influence of corona wind on the convective drying course. International Agrophysics. 2001 Jan; 15:125-129.
dc.relation.references4. D.Wray, H.S. Ramaswamy Novel Concepts in Microwave Drying of Foods. Drying Technology. 2015 Apr; 7(33):769-783.
dc.relation.references5. M. Zhanga, J. Tangb, A. S. Mujumdarc, S. Wangb. Trends in microwave-related drying of fruits and vegetables. Trends in Food Science and Technology. 2006 Oct; 10(17):524-534.
dc.relation.references6. Малежик І.Ф. Дослідження процесу НВЧ-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача / І.Ф. Малежик, О.С. Бессараб, Г.М. Бандуренко, Т.М. Левківська // Наукові праці ОНАХТ. – 2014. – №45. – С.51-55.
dc.relation.references7. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 2013. – №185, Ч. 1. – С. 278-287.
dc.relation.references8. Матківська І. Я. Кінетика сушіння зерна пшениці фільтраційним методом / І. Я. Матківська, В. М. Атаманюк, І. Р. Барна // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ". – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 130-138.
dc.relation.references9. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – №1(15). – С.476-484. 10. Кравець О.І., Шинкарик М.М. Компресійно-фільтраційне сушіння пружно-пластичних харчових мас. Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток технічних наук: проблеми та рішення», м. Брно (Чеська Республіка), 2018. C. 56-59.
dc.relation.referencesen1. 1. Martseniuk O.S. Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv : pidruchnyk, O.S. Martseniuk, L.M. Melnyk – K. : NUKhT, 2011, 407 p.
dc.relation.referencesen2. T. M. Afzal, T. Abe, Y. Hikida. Energy and quality aspects during combined FIR-convection drying of barley. Journal of Food Engineering. 1999 Dec; 42(4):177-182.
dc.relation.referencesen3. A. Sumorek, W. Pietrzyk. Influence of corona wind on the convective drying course. International Agrophysics. 2001 Jan; 15:125-129.
dc.relation.referencesen4. D.Wray, H.S. Ramaswamy Novel Concepts in Microwave Drying of Foods. Drying Technology. 2015 Apr; 7(33):769-783.
dc.relation.referencesen5. M. Zhanga, J. Tangb, A. S. Mujumdarc, S. Wangb. Trends in microwave-related drying of fruits and vegetables. Trends in Food Science and Technology. 2006 Oct; 10(17):524-534.
dc.relation.referencesen6. Malezhyk I.F. Doslidzhennia protsesu NVCh-sushinnia morkvianykh vychavok pry oderzhanni karotynovmisnoho zbahachuvacha, I.F. Malezhyk, O.S. Bessarab, H.M. Bandurenko, T.M. Levkivska, Naukovi pratsi ONAKhT, 2014, No 45, P.51-55.
dc.relation.referencesen7. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 2013, No 185, Ch. 1, P. 278-287.
dc.relation.referencesen8. Matkivska I. Ya. Kinetyka sushinnia zerna pshenytsi filtratsiinym metodom, I. Ya. Matkivska, V. M. Atamaniuk, I. R. Barna, Visnyk Nats. tekhn. un-tu "KhPI", Kharkiv : NTU "KhPI", 2014, No 17 (1060), P. 130-138.
dc.relation.referencesen9. Shynkaryk M.M. Doslidzhennia kompresiino-filtratsiinykh kharakterystyk bilkovoi dyspersnoi fazy, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Prohresyvna tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli, 2012, No 1(15), P.476-484. 10. Kravets O.I., Shynkaryk M.M. Kompresiino-filtratsiine sushinnia pruzhno-plastychnykh kharchovykh mas. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Rozvytok tekhnichnykh nauk: problemy ta rishennia", m. Brno (Cheska Respublika), 2018. P. 56-59.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage335
dc.citation.epage336
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Лобур Д. Ю., Кравець О. І. Шляхи зниження енергоємності процесів сушіння дисперсних матеріалів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 335–336.
dc.identifier.citationenAPALobur, D. Y., & Kravets, O. I. (2024). Shliakhy znyzhennia enerhoiemnosti protsesiv sushinnia dyspersnykh materialiv [Ways to reduce the energy consumption of processes of drying dispersed materials]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 335-336. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOLobur D. Y., Kravets O. I. (2024) Shliakhy znyzhennia enerhoiemnosti protsesiv sushinnia dyspersnykh materialiv [Ways to reduce the energy consumption of processes of drying dispersed materials]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 335-336 [in Ukrainian].
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi