Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47845
Pealkiri: | Вплив консерванту нізину на мікрофлору кисломолочного сиру під час зберігання |
Teised pealkirjad: | The influence of preservative nisin on the microflora of sour milk cheese during storage |
Autor: | Петришин, Б. І. Вічко, Олена Іванівна Petryshyn, B. I. Vichko, O. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Петришин Б. І. Вплив консерванту нізину на мікрофлору кисломолочного сиру під час зберігання / Б. І. Петришин, Олена Іванівна Вічко // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 326. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Петришин Б. І., Вічко О. І. Вплив консерванту нізину на мікрофлору кисломолочного сиру під час зберігання // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 326. |
Bibliographic citation (APA): | Petryshyn, B. I., & Vichko, O. I. (2024). Vplyv konservantu nizynu na mikrofloru kyslomolochnoho syru pid chas zberihannia [The influence of preservative nisin on the microflora of sour milk cheese during storage]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 326. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Petryshyn B. I., Vichko O. I. (2024) Vplyv konservantu nizynu na mikrofloru kyslomolochnoho syru pid chas zberihannia [The influence of preservative nisin on the microflora of sour milk cheese during storage]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 326 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Ilmumisaasta: | 11-det-2024 |
Date of entry: | 24-jaa-2025 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 326 |
Start page: | 326 |
End page: | 326 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47845 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
References (Ukraine): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. 2. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R.A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand-made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133. 3. Кухтин, М. Д., & Кравченюк, Х. Ю. (2023). Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ТНТУ, 157 с. |
References (International): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. 2. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R.A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand-made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133. 3. Kukhtyn, M. D., & Kravcheniuk, Kh. Yu. (2023). Laboratornyi praktykum z mikrobiolohii moloka i molochnykh produktiv: navchalnyi posibnyk. Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, TNTU, 157 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Petryshyn_B_I-The_influence_of_preservative_326.pdf | 285,71 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
MNPK_2024_Petryshyn_B_I-The_influence_of_preservative_326__COVER.png | 490,19 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.