Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47842
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сороцька, А. В. | |
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Sorotska, A. V. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. V. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 December 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T18:05:36Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T18:05:36Z | - |
dc.date.created | 2024-12-11 | |
dc.date.issued | 2024-12-11 | |
dc.identifier.citation | Сороцька А. В. Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробів / А. В. Сороцька, Галина Вікторівна Карпик // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 322. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-88-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47842 | - |
dc.format.extent | 322 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 | |
dc.title | Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробів | |
dc.title.alternative | Study of the feasibility of using fenugreek in bun technology | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.relation.references | 1. Gamlath Shirani, Ravindran Ganesharanee. Extruded products with Fenugreek (Trigonella foenum-graecium) chickpea and rice: Physical properties, sensory acceptability and glycaemic index. Journal of Food Engineering, Volume 90, Issue 1, January 2009, Pages 44-52. | |
dc.relation.references | 2. I. Stepanko Pastry of health direction. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 22-23 September 2022. - Tern : PE Palianytsia V. A., 2022. - P. 34. | |
dc.relation.referencesen | 1. Gamlath Shirani, Ravindran Ganesharanee. Extruded products with Fenugreek (Trigonella foenum-graecium) chickpea and rice: Physical properties, sensory acceptability and glycaemic index. Journal of Food Engineering, Volume 90, Issue 1, January 2009, Pages 44-52. | |
dc.relation.referencesen | 2. I. Stepanko Pastry of health direction. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 22-23 September 2022, Tern : PE Palianytsia V. A., 2022, P. 34. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 322 | |
dc.citation.epage | 322 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.identifier.citation2015 | Сороцька А. В., Карпик Г. В. Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 322. | |
dc.identifier.citationenAPA | Sorotska, A. V., & Karpyk, H. V. (2024). Doslidzhennia dotsilnosti vykorystannia pazhytnyka v tekhnolohii zdobnykh vyrobiv [Study of the feasibility of using fenugreek in bun technology]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 322. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Sorotska A. V., Karpyk H. V. (2024) Doslidzhennia dotsilnosti vykorystannia pazhytnyka v tekhnolohii zdobnykh vyrobiv [Study of the feasibility of using fenugreek in bun technology]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 322 [in Ukrainian]. | |
Występuje w kolekcjach: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Sorotska_A_V-Study_of_the_feasibility_322.pdf | 299,33 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2024_Sorotska_A_V-Study_of_the_feasibility_322__COVER.png | 484,76 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi