Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47842

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorСороцька, А. В.
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна
dc.contributor.authorSorotska, A. V.
dc.contributor.authorKarpyk, H. V.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:36Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:36Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationСороцька А. В. Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробів / А. В. Сороцька, Галина Вікторівна Карпик // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 322. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47842-
dc.format.extent322
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.titleДослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробів
dc.title.alternativeStudy of the feasibility of using fenugreek in bun technology
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.661
dc.relation.references1. Gamlath Shirani, Ravindran Ganesharanee. Extruded products with Fenugreek (Trigonella foenum-graecium) chickpea and rice: Physical properties, sensory acceptability and glycaemic index. Journal of Food Engineering, Volume 90, Issue 1, January 2009, Pages 44-52.
dc.relation.references2. I. Stepanko Pastry of health direction. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 22-23 September 2022. - Tern : PE Palianytsia V. A., 2022. - P. 34.
dc.relation.referencesen1. Gamlath Shirani, Ravindran Ganesharanee. Extruded products with Fenugreek (Trigonella foenum-graecium) chickpea and rice: Physical properties, sensory acceptability and glycaemic index. Journal of Food Engineering, Volume 90, Issue 1, January 2009, Pages 44-52.
dc.relation.referencesen2. I. Stepanko Pastry of health direction. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 22-23 September 2022, Tern : PE Palianytsia V. A., 2022, P. 34.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage322
dc.citation.epage322
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Сороцька А. В., Карпик Г. В. Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 322.
dc.identifier.citationenAPASorotska, A. V., & Karpyk, H. V. (2024). Doslidzhennia dotsilnosti vykorystannia pazhytnyka v tekhnolohii zdobnykh vyrobiv [Study of the feasibility of using fenugreek in bun technology]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 322. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOSorotska A. V., Karpyk H. V. (2024) Doslidzhennia dotsilnosti vykorystannia pazhytnyka v tekhnolohii zdobnykh vyrobiv [Study of the feasibility of using fenugreek in bun technology]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 322 [in Ukrainian].
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi