Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47091
| Název: | Технологічні інновації як інструмент забезпечення сталого розвитку ресторанного бізнесу |
| Další názvy: | Technological innovations as a tool for ensuring sustainable development of the restaurant business |
| Autoři: | Янч, О. В. Мельник, Лілія Миколаївна Yanch, O. Melnyk, L. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine |
| Bibliographic description (Ukraine): | Янч О. В. Технологічні інновації як інструмент забезпечення сталого розвитку ресторанного бізнесу / О. В. Янч, Л. М. Мельник // Тези Ⅴ міжнародної конференції „Цифрова економіка: інновації та сталий розвиток“, 28-29 листопада 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 72–73. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління в умовах невизначеності). |
| Bibliographic reference (2015): | Янч О. В., Мельник Л. М. Технологічні інновації як інструмент забезпечення сталого розвитку ресторанного бізнесу // Тези Ⅴ міжнародної конференції „Цифрова економіка: інновації та сталий розвиток“, Тернопіль, 28-29 листопада 2024 року. 2024. С. 72–73. |
| Bibliographic citation (APA): | Yanch, O., & Melnyk, L. (2024). Tekhnolohichni innovatsii yak instrument zabezpechennia staloho rozvytku restorannoho biznesu [Technological innovations as a tool for ensuring sustainable development of the restaurant business]. Abstracts of the Ⅴ International Scientific and Practical Conference of Scientists and Students ‘Digital Economy as a Factor of Innovation and Sustainable Development of Society’, November 28-29, 2024, Ternopil, 72-73. TNTU. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Yanch O., Melnyk L. (2024) Tekhnolohichni innovatsii yak instrument zabezpechennia staloho rozvytku restorannoho biznesu [Technological innovations as a tool for ensuring sustainable development of the restaurant business]. Abstracts of the Ⅴ International Scientific and Practical Conference of Scientists and Students ‘Digital Economy as a Factor of Innovation and Sustainable Development of Society’ (Tern., November 28-29, 2024), pp. 72-73 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅴ міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2024 Abstracts of the Ⅴ International Scientific and Practical Conference of Scientists and Students ‘Digital Economy as a Factor of Innovation and Sustainable Development of Society’, 2024 |
| Conference/Event: | Ⅴ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅴ міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ |
| Datum vydání: | 28-lis-2024 |
| Date of entry: | 3-led-2025 |
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 листопада 2024 року November 28-29, 2024 |
| UDC: | 330.3 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 72-73 |
| Start page: | 72 |
| End page: | 73 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47091 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
| URL for reference material: | https://pos.toasttab.com/blog/on-the-line/sustainable-restaurant-technology https://www.restroworks.com/blog/sustainability-in-restaurants-how-tech-can-help/ https://www.techryde.com/sustainable-technology-to-minimize-paper-and-food-waste |
| References (Ukraine): | 1. 6 types of sustainable technology that help restaurants reduce paper and food waste. Toast.URL: https://pos.toasttab.com/blog/on-the-line/sustainable-restaurant-technology. 2. Sustainability in restaurants: how tech can help. Restroworks Blog. URL: https://www.restroworks.com/blog/sustainability-in-restaurants-how-tech-can-help/. 3. Sustainable technology to minimize paper and food waste. TechRyde. URL: https://www.techryde.com/sustainable-technology-to-minimize-paper-and-food-waste. |
| References (International): | 1. 6 types of sustainable technology that help restaurants reduce paper and food waste. Toast.URL: https://pos.toasttab.com/blog/on-the-line/sustainable-restaurant-technology. 2. Sustainability in restaurants: how tech can help. Restroworks Blog. URL: https://www.restroworks.com/blog/sustainability-in-restaurants-how-tech-can-help/. 3. Sustainable technology to minimize paper and food waste. TechRyde. URL: https://www.techryde.com/sustainable-technology-to-minimize-paper-and-food-waste. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2024) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| TSEFISRS_2024_Yanch_O-Technological_innovations_as_72-73.pdf | 911,75 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| TSEFISRS_2024_Yanch_O-Technological_innovations_as_72-73__COVER.png | 1,36 MB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.