このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47091
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янч, О. В. | |
dc.contributor.author | Мельник, Лілія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Yanch, O. | |
dc.contributor.author | Melnyk, L. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 листопада 2024 року | |
dc.coverage.temporal | November 28-29, 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-03T16:17:50Z | - |
dc.date.available | 2025-01-03T16:17:50Z | - |
dc.date.created | 2024-11-28 | |
dc.date.issued | 2024-11-28 | |
dc.identifier.citation | Янч О. В. Технологічні інновації як інструмент забезпечення сталого розвитку ресторанного бізнесу / О. В. Янч, Л. М. Мельник // Тези Ⅴ міжнародної конференції „Цифрова економіка: інновації та сталий розвиток“, 28-29 листопада 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 72–73. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління в умовах невизначеності). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47091 | - |
dc.format.extent | 72-73 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅴ міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅴ International Scientific and Practical Conference of Scientists and Students ‘Digital Economy as a Factor of Innovation and Sustainable Development of Society’, 2024 | |
dc.relation.uri | https://pos.toasttab.com/blog/on-the-line/sustainable-restaurant-technology | |
dc.relation.uri | https://www.restroworks.com/blog/sustainability-in-restaurants-how-tech-can-help/ | |
dc.relation.uri | https://www.techryde.com/sustainable-technology-to-minimize-paper-and-food-waste | |
dc.title | Технологічні інновації як інструмент забезпечення сталого розвитку ресторанного бізнесу | |
dc.title.alternative | Technological innovations as a tool for ensuring sustainable development of the restaurant business | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 330.3 | |
dc.relation.references | 1. 6 types of sustainable technology that help restaurants reduce paper and food waste. Toast.URL: https://pos.toasttab.com/blog/on-the-line/sustainable-restaurant-technology. | |
dc.relation.references | 2. Sustainability in restaurants: how tech can help. Restroworks Blog. URL: https://www.restroworks.com/blog/sustainability-in-restaurants-how-tech-can-help/. | |
dc.relation.references | 3. Sustainable technology to minimize paper and food waste. TechRyde. URL: https://www.techryde.com/sustainable-technology-to-minimize-paper-and-food-waste. | |
dc.relation.referencesen | 1. 6 types of sustainable technology that help restaurants reduce paper and food waste. Toast.URL: https://pos.toasttab.com/blog/on-the-line/sustainable-restaurant-technology. | |
dc.relation.referencesen | 2. Sustainability in restaurants: how tech can help. Restroworks Blog. URL: https://www.restroworks.com/blog/sustainability-in-restaurants-how-tech-can-help/. | |
dc.relation.referencesen | 3. Sustainable technology to minimize paper and food waste. TechRyde. URL: https://www.techryde.com/sustainable-technology-to-minimize-paper-and-food-waste. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅴ міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ | |
dc.citation.spage | 72 | |
dc.citation.epage | 73 | |
dc.citation.conference | Ⅴ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ | |
dc.identifier.citation2015 | Янч О. В., Мельник Л. М. Технологічні інновації як інструмент забезпечення сталого розвитку ресторанного бізнесу // Тези Ⅴ міжнародної конференції „Цифрова економіка: інновації та сталий розвиток“, Тернопіль, 28-29 листопада 2024 року. 2024. С. 72–73. | |
dc.identifier.citationenAPA | Yanch, O., & Melnyk, L. (2024). Tekhnolohichni innovatsii yak instrument zabezpechennia staloho rozvytku restorannoho biznesu [Technological innovations as a tool for ensuring sustainable development of the restaurant business]. Abstracts of the Ⅴ International Scientific and Practical Conference of Scientists and Students ‘Digital Economy as a Factor of Innovation and Sustainable Development of Society’, November 28-29, 2024, Ternopil, 72-73. TNTU. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Yanch O., Melnyk L. (2024) Tekhnolohichni innovatsii yak instrument zabezpechennia staloho rozvytku restorannoho biznesu [Technological innovations as a tool for ensuring sustainable development of the restaurant business]. Abstracts of the Ⅴ International Scientific and Practical Conference of Scientists and Students ‘Digital Economy as a Factor of Innovation and Sustainable Development of Society’ (Tern., November 28-29, 2024), pp. 72-73 [in Ukrainian]. | |
出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2024) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
TSEFISRS_2024_Yanch_O-Technological_innovations_as_72-73.pdf | 911,75 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
TSEFISRS_2024_Yanch_O-Technological_innovations_as_72-73__COVER.png | 1,36 MB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。