このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47091

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorЯнч, О. В.
dc.contributor.authorМельник, Лілія Миколаївна
dc.contributor.authorYanch, O.
dc.contributor.authorMelnyk, L.
dc.coverage.temporal28-29 листопада 2024 року
dc.coverage.temporalNovember 28-29, 2024
dc.date.accessioned2025-01-03T16:17:50Z-
dc.date.available2025-01-03T16:17:50Z-
dc.date.created2024-11-28
dc.date.issued2024-11-28
dc.identifier.citationЯнч О. В. Технологічні інновації як інструмент забезпечення сталого розвитку ресторанного бізнесу / О. В. Янч, Л. М. Мельник // Тези Ⅴ міжнародної конференції „Цифрова економіка: інновації та сталий розвиток“, 28-29 листопада 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 72–73. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління в умовах невизначеності).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47091-
dc.format.extent72-73
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅴ міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2024
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅴ International Scientific and Practical Conference of Scientists and Students ‘Digital Economy as a Factor of Innovation and Sustainable Development of Society’, 2024
dc.relation.urihttps://pos.toasttab.com/blog/on-the-line/sustainable-restaurant-technology
dc.relation.urihttps://www.restroworks.com/blog/sustainability-in-restaurants-how-tech-can-help/
dc.relation.urihttps://www.techryde.com/sustainable-technology-to-minimize-paper-and-food-waste
dc.titleТехнологічні інновації як інструмент забезпечення сталого розвитку ресторанного бізнесу
dc.title.alternativeTechnological innovations as a tool for ensuring sustainable development of the restaurant business
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc330.3
dc.relation.references1. 6 types of sustainable technology that help restaurants reduce paper and food waste. Toast.URL: https://pos.toasttab.com/blog/on-the-line/sustainable-restaurant-technology.
dc.relation.references2. Sustainability in restaurants: how tech can help. Restroworks Blog. URL: https://www.restroworks.com/blog/sustainability-in-restaurants-how-tech-can-help/.
dc.relation.references3. Sustainable technology to minimize paper and food waste. TechRyde. URL: https://www.techryde.com/sustainable-technology-to-minimize-paper-and-food-waste.
dc.relation.referencesen1. 6 types of sustainable technology that help restaurants reduce paper and food waste. Toast.URL: https://pos.toasttab.com/blog/on-the-line/sustainable-restaurant-technology.
dc.relation.referencesen2. Sustainability in restaurants: how tech can help. Restroworks Blog. URL: https://www.restroworks.com/blog/sustainability-in-restaurants-how-tech-can-help/.
dc.relation.referencesen3. Sustainable technology to minimize paper and food waste. TechRyde. URL: https://www.techryde.com/sustainable-technology-to-minimize-paper-and-food-waste.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅴ міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
dc.citation.spage72
dc.citation.epage73
dc.citation.conferenceⅤ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
dc.identifier.citation2015Янч О. В., Мельник Л. М. Технологічні інновації як інструмент забезпечення сталого розвитку ресторанного бізнесу // Тези Ⅴ міжнародної конференції „Цифрова економіка: інновації та сталий розвиток“, Тернопіль, 28-29 листопада 2024 року. 2024. С. 72–73.
dc.identifier.citationenAPAYanch, O., & Melnyk, L. (2024). Tekhnolohichni innovatsii yak instrument zabezpechennia staloho rozvytku restorannoho biznesu [Technological innovations as a tool for ensuring sustainable development of the restaurant business]. Abstracts of the Ⅴ International Scientific and Practical Conference of Scientists and Students ‘Digital Economy as a Factor of Innovation and Sustainable Development of Society’, November 28-29, 2024, Ternopil, 72-73. TNTU. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOYanch O., Melnyk L. (2024) Tekhnolohichni innovatsii yak instrument zabezpechennia staloho rozvytku restorannoho biznesu [Technological innovations as a tool for ensuring sustainable development of the restaurant business]. Abstracts of the Ⅴ International Scientific and Practical Conference of Scientists and Students ‘Digital Economy as a Factor of Innovation and Sustainable Development of Society’ (Tern., November 28-29, 2024), pp. 72-73 [in Ukrainian].
出現コレクション:Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2024)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
TSEFISRS_2024_Yanch_O-Technological_innovations_as_72-73.pdf911,75 kBAdobe PDF見る/開く
TSEFISRS_2024_Yanch_O-Technological_innovations_as_72-73__COVER.png1,36 MBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。