Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46611

Назва: Впровадження штучного інтелекту у закладах індустрії гостинності в умовах сьогодення
Інші назви: Implementation of artificial intelligence in the hospitality industry in today's conditions
Автори: Шафір, П. Л.
Гузар, У. Є.
Shafir, P.
Huzar, U.
Приналежність: Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Lviv State University of Physical Culture named after Ivan Boberskyj
Бібліографічний опис: Шафір П. Л. Впровадження штучного інтелекту у закладах індустрії гостинності в умовах сьогодення / Шафір П. Л., Гузар У. Є. // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 113–114.
Бібліографічне посилання: Шафір П. Л., Гузар У. Є. Впровадження штучного інтелекту у закладах індустрії гостинності в умовах сьогодення // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 113–114.
Bibliographic citation (APA): Shafir, P., & Huzar, U. (2024). Vprovadzhennia shtuchnoho intelektu u zakladakh industrii hostynnosti v umovakh sohodennia [Implementation of artificial intelligence in the hospitality industry in today's conditions]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 113-114. TNTU. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Shafir P., Huzar U. (2024) Vprovadzhennia shtuchnoho intelektu u zakladakh industrii hostynnosti v umovakh sohodennia [Implementation of artificial intelligence in the hospitality industry in today's conditions]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 113-114 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024
Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024
Конференція/захід: Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Дата публікації: 11-жов-2024
Дата внесення: 11-гру-2024
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11 жовтня 2024 року
11 October 2024
УДК: 004.9
338.48
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 113-114
Початкова сторінка: 113
Кінцева сторінка: 114
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46611
ISBN: 978-617-7875-84-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://choiceqr.com/uk/news/shtuchnyj-intelekt-v-restorannomu-biznesi/
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1556-2020-р#Text
http://eui.zu.edu.ua/article/download/268897/264331/620031
Перелік літератури: 1. Штучний інтелект в ресторанному бізнесі. URL: https://choiceqr.com/uk/news/shtuchnyj-intelekt-v-restorannomu-biznesi/
2. Про схвалення Концепції розвитку штучного інтелекту в Україні. (б. д.-b). Офіційний веб-портал парламенту України. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1556-2020-р#Text
3. Бурак В.Г. Використання штучного інтелекту в професійній підготовці майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи // Збірник наукових праць «Педагогічні науки» 106, 2024. – С.43-51.
4. Фостолович Валентина, Боцян Тетяна «Економіка. Управління. Інновації Випуск № 2» (31), 2022. URL: http://eui.zu.edu.ua/article/download/268897/264331/620031
References: 1. Shtuchnyi intelekt v restorannomu biznesi. URL: https://choiceqr.com/uk/news/shtuchnyj-intelekt-v-restorannomu-biznesi/
2. Pro skhvalennia Kontseptsii rozvytku shtuchnoho intelektu v Ukraini. (b. d.-b). Ofitsiinyi veb-portal parlamentu Ukrainy. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1556-2020-r#Text
3. Burak V.H. Vykorystannia shtuchnoho intelektu v profesiinii pidhotovtsi maibutnikh fakhivtsiv hotelno-restorannoi spravy, Zbirnyk naukovykh prats "Pedahohichni nauky" 106, 2024, P.43-51.
4. Fostolovych Valentyna, Botsian Tetiana "Ekonomika. Upravlinnia. Innovatsii Issue No 2" (31), 2022. URL: http://eui.zu.edu.ua/article/download/268897/264331/620031
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.