Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46611
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шафір, П. Л. | |
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | |
dc.contributor.author | Shafir, P. | |
dc.contributor.author | Huzar, U. | |
dc.coverage.temporal | 11 жовтня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11 October 2024 | |
dc.date.accessioned | 2024-12-11T13:21:47Z | - |
dc.date.available | 2024-12-11T13:21:47Z | - |
dc.date.created | 2024-10-11 | |
dc.date.issued | 2024-10-11 | |
dc.identifier.citation | Шафір П. Л. Впровадження штучного інтелекту у закладах індустрії гостинності в умовах сьогодення / Шафір П. Л., Гузар У. Є. // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 113–114. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-84-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46611 | - |
dc.format.extent | 113-114 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024 | |
dc.relation.uri | https://choiceqr.com/uk/news/shtuchnyj-intelekt-v-restorannomu-biznesi/ | |
dc.relation.uri | https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1556-2020-р#Text | |
dc.relation.uri | http://eui.zu.edu.ua/article/download/268897/264331/620031 | |
dc.title | Впровадження штучного інтелекту у закладах індустрії гостинності в умовах сьогодення | |
dc.title.alternative | Implementation of artificial intelligence in the hospitality industry in today's conditions | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 004.9 | |
dc.subject.udc | 338.48 | |
dc.relation.references | 1. Штучний інтелект в ресторанному бізнесі. URL: https://choiceqr.com/uk/news/shtuchnyj-intelekt-v-restorannomu-biznesi/ | |
dc.relation.references | 2. Про схвалення Концепції розвитку штучного інтелекту в Україні. (б. д.-b). Офіційний веб-портал парламенту України. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1556-2020-р#Text | |
dc.relation.references | 3. Бурак В.Г. Використання штучного інтелекту в професійній підготовці майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи // Збірник наукових праць «Педагогічні науки» 106, 2024. – С.43-51. | |
dc.relation.references | 4. Фостолович Валентина, Боцян Тетяна «Економіка. Управління. Інновації Випуск № 2» (31), 2022. URL: http://eui.zu.edu.ua/article/download/268897/264331/620031 | |
dc.relation.referencesen | 1. Shtuchnyi intelekt v restorannomu biznesi. URL: https://choiceqr.com/uk/news/shtuchnyj-intelekt-v-restorannomu-biznesi/ | |
dc.relation.referencesen | 2. Pro skhvalennia Kontseptsii rozvytku shtuchnoho intelektu v Ukraini. (b. d.-b). Ofitsiinyi veb-portal parlamentu Ukrainy. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1556-2020-r#Text | |
dc.relation.referencesen | 3. Burak V.H. Vykorystannia shtuchnoho intelektu v profesiinii pidhotovtsi maibutnikh fakhivtsiv hotelno-restorannoi spravy, Zbirnyk naukovykh prats "Pedahohichni nauky" 106, 2024, P.43-51. | |
dc.relation.referencesen | 4. Fostolovych Valentyna, Botsian Tetiana "Ekonomika. Upravlinnia. Innovatsii Issue No 2" (31), 2022. URL: http://eui.zu.edu.ua/article/download/268897/264331/620031 | |
dc.contributor.affiliation | Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського | |
dc.contributor.affiliation | Lviv State University of Physical Culture named after Ivan Boberskyj | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
dc.citation.spage | 113 | |
dc.citation.epage | 114 | |
dc.citation.conference | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
dc.identifier.citation2015 | Шафір П. Л., Гузар У. Є. Впровадження штучного інтелекту у закладах індустрії гостинності в умовах сьогодення // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 113–114. | |
dc.identifier.citationenAPA | Shafir, P., & Huzar, U. (2024). Vprovadzhennia shtuchnoho intelektu u zakladakh industrii hostynnosti v umovakh sohodennia [Implementation of artificial intelligence in the hospitality industry in today's conditions]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 113-114. TNTU. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Shafir P., Huzar U. (2024) Vprovadzhennia shtuchnoho intelektu u zakladakh industrii hostynnosti v umovakh sohodennia [Implementation of artificial intelligence in the hospitality industry in today's conditions]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 113-114 [in Ukrainian]. | |
Appears in Collections: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
CHUMACON12_2024_Shafir_P-Implementation_of_artificial_113-114.pdf | 510,81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
CHUMACON12_2024_Shafir_P-Implementation_of_artificial_113-114.djvu | 33,79 kB | DjVu | View/Open | |
CHUMACON12_2024_Shafir_P-Implementation_of_artificial_113-114__COVER.png | 1,16 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.