Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46595

Títol: Роль інновацій у менеджменті підприємства ресторанного бізнесу
Altres títols: The role of innovation in the management of a restaurant business enterprise
Autor: Погайдак, Р. Г.
Шерстюк, Роман Петрович
Федишин, Ірина Богданівна
Pohaidak, R.
Sherstiuk, R.
Fedyshyn, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Погайдак Р. Г. Роль інновацій у менеджменті підприємства ресторанного бізнесу / Погайдак Р. Г., Шерстюк Роман Петрович, Федишин Ірина Богданівна // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 87–88.
Bibliographic reference (2015): Погайдак Р. Г., Федишин І. Б. Роль інновацій у менеджменті підприємства ресторанного бізнесу // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 87–88.
Bibliographic citation (APA): Pohaidak, R., Sherstiuk, R., & Fedyshyn, I. (2024). Rol innovatsii u menedzhmenti pidpryiemstva restorannoho biznesu [The role of innovation in the management of a restaurant business enterprise]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 87-88. TNTU. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Pohaidak R., Sherstiuk R., Fedyshyn I. (2024) Rol innovatsii u menedzhmenti pidpryiemstva restorannoho biznesu [The role of innovation in the management of a restaurant business enterprise]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 87-88 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024
Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024
Conference/Event: Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Journal/Collection: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Data de publicació: 11-d’o-2024
Date of entry: 11-de -2024
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11 жовтня 2024 року
11 October 2024
UDC: 330.3
Number of pages: 2
Page range: 87-88
Start page: 87
End page: 88
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46595
ISBN: 978-617-7875-84-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL for reference material: https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-6/170
https://doi.org/10.26565/2524-2547-2024-67-09
References (Ukraine): 1. Pylypenko H., PylypenkoYu., Prokhorova V., Mnykh O., Dubiei Yu. Transition to a new paradigm of human capital development in the dynamic environment of the knowledge economy. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu. 2021. No 6. Рр. 142-148. DOI:https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-6/170
2. Sherstiuk, R., Kozlovskyy, A. Innovative strategies for enterprises’ development in the conditions of modern challenges. Social Economics, (67), 2024. pp. 91-102. URL: https://doi.org/10.26565/2524-2547-2024-67-09
3. Федишин І. Дослідження впливу криз на маркетингову стратегію підприємств сфери обслуговування / І. Федишин // Галицький економічний вісник. - Т. : ТНТУ, 2022. - Том 78-79. - № 5-6. - С. 16–23.
References (International): 1. Pylypenko H., PylypenkoYu., Prokhorova V., Mnykh O., Dubiei Yu. Transition to a new paradigm of human capital development in the dynamic environment of the knowledge economy. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu. 2021. No 6. Rr. 142-148. DOI:https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-6/170
2. Sherstiuk, R., Kozlovskyy, A. Innovative strategies for enterprises’ development in the conditions of modern challenges. Social Economics, (67), 2024. pp. 91-102. URL: https://doi.org/10.26565/2524-2547-2024-67-09
3. Fedyshyn I. Doslidzhennia vplyvu kryz na marketynhovu stratehiiu pidpryiemstv sfery obsluhovuvannia, I. Fedyshyn, Galician economic journal, T. : TNTU, 2022, V. 78-79, No 5-6, P. 16–23.
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.